Çevrimsizmi veriyorlargecen sene dedigim gibi belki 80-90k arası bi yatırım vardı 1000 tl bonus vermislerdi.Bu sene cok az yatırdım 300 lira vermisler cekim yaptım hatta suan.
1.30dan bir kere cevirmen yetiyorÇevrimsizmi veriyorlar
Kimler verdi bugün1.30dan bir kere cevirmen yetiyor
grand mars betticket wipbet quenn bunlar verdi simdilikKimler verdi bugün
Chate baglan istegrand mars betticket wipbet quenn bunlar verdi simdilik
verdiler kankam zaten bunlar grand 300 verdi bu sene mars 100 verdi digerleri 25er tl verdi.Normalde gecen sene grand 1000tl mars 250 tl vermisti.Sponsorlara yatırım yaptım bu sene hep luckybet ve betasus a genel olarak onlarda cimri cıktı 1 lira vermiyolarChate baglan iste
betmoon en az 250 verir de 1xbet de hic oynamadm onu bilemiycemValla benimde 1 ay kaldı doğum günüme . Betmoona 25 k , 1xbet’ede rahat 40-50 bin yatırımım var 6 ay içerisinde . İkisinden umutluyum vefasızlık yaparlarsa oynamam dogum gününden itibaren daha
verdiler kankam zaten bunlar grand 300 verdi bu sene mars 100 verdi digerleri 25er tl verdi.Normalde gecen sene grand 1000tl mars 250 tl vermisti.Sponsorlara yatırım yaptım bu sene hep luckybet ve betasus a genel olarak onlarda cimri cıktı 1 lira
Betasusu hiç sevmemde lucky verir belki
Geçen sene hiç oynamama ragmen 130 tl vermişti 1xverdiler kankam zaten bunlar grand 300 verdi bu sene mars 100 verdi digerleri 25er tl verdi.Normalde gecen sene grand 1000tl mars 250 tl vermisti.Sponsorlara yatırım yaptım bu sene hep luckybet ve betasus a genel olarak onlarda cimri cıktı 1 lira vermiyolar
1000 lirası taş o zaman 1xbet verir.Marsa da hesap ac o da en az 50 verir yatırımın olmasa bileGeçen sene hiç oynamama ragmen 130 tl vermişti 1x
Orda varda hiç vermiyo onlar . Çevrim şartı ne marsın .1000 lirası taş o zaman 1xbet verir.Marsa da hesap ac o da en az 50 verir yatırımın olmasa bile
Max 250 tlOrda varda hiç vermiyo onlar . Çevrim şartı ne marsın .
Superbetinin dogum günü promosyonu cok güzel %100 veriyor bonusun 5 katı 1.50 den çeviriyorsun
iyi dedin kral ya onu alayım.Mars 1.50 orandan 15 katı cevrim istiyorOrda varda hiç vermiyo onlar . Çevrim şartı ne marsın .
Superbetinin dogum günü promosyonu cok güzel %100 veriyor bonusun 5 katı 1.50 den çeviriyorsun
Superbetine 3 kez yatırımın var mıiyi dedin kral ya onu alayım.Mars 1.50 orandan 15 katı cevrim istiyor
yok ya baktım siteye de en az 3 yatırım istiyor.Üyelik var ama 1 kere yatırım yapmısım sadece o da patladıSuperbetine 3 kez yatırımın var mı
Aynen ben çok oynuyordum oradanda , alıcam oradanda 250yok ya baktım siteye de en az 3 yatırım istiyor.Üyelik var ama 1 kere yatırım yapmısım sadece o da patladı