sagol dostum aynen öyle yapcamDoğum günün kutlu olsun ... Bugün 0850 li tüm aramalara cevap ver :)
cok sagol kardesim güzel dileklerin icinNice mutlu , huzurlu ve en onemlisi saģlıklı yaşlara .
cok teşekkür ederimiyiki dogdun :)
bizim sponsorlarda iş yok abi ya nerdeyse iki buroya 40k yatırım var 1 lira bonus yok.Marsbet e yatırım yapmadım 100 lira vermisler mesela suan grand 300 verdikardeşim hakkını alırsın umarım sitelerden malum verirken iyide alırken :) anladın sen
aylık ortalama 2k para var fazlası var eksigi yok40k diyorsun benim farkında olduğum gibi büro desteklerde farkındadır umarım
Sağlıklı huzurlu ve mutlu Nice Senelere Doğum günün Kutlu OlsunBugun benim doğum günüm 00.00 olur olmaz buraya yazmak istedim Doğum günü demek güzel bonuslar demek en azından gecen sene öyle oldu.grand ve marsbete toplam da 1 sene de 110 bin tl yatırmısım gecen sene 1000 tl dogum günü bonusu vermislerdi .Bu sene forum ile tanısınca tüm yatırımları sponsor @Luckybet ve @Betasus Büro Destek iki büroya yatırım yapıyorum.Son 6 ay da iki büroya da 15.000 tl üstü yatırım yapmısım güzel bonusları bekliyorum
cok tesekkürlerSağlıklı huzurlu ve mutlu Nice Senelere Doğum günün Kutlu Olsun
grand a kaç yatırmıştın başkan benım baya var da ondan soruyorumTesekkür ederim 100 tl bonus icin @marsbet
gecen sene dedigim gibi belki 80-90k arası bi yatırım vardı 1000 tl bonus vermislerdi.Bu sene cok az yatırdım 300 lira vermisler cekim yaptım hatta suan.grand a kaç yatırmıştın başkan benım baya var da ondan soruyorum
bende 5 k felan yatırmısım sadece su son 1 ayda uamrım bende alırım 100 200 :)gecen sene dedigim gibi belki 80-90k arası bi yatırım vardı 1000 tl bonus vermislerdi.Bu sene cok az yatırdım 300 lira vermisler cekim yaptım hatta suan.
son 6 ay yatırımlarına bakıyolarmıs ya bence %10 oranında birseyler veriyolardır tahminimce.Maks 5 katı cekebiliyorsungrand a kaç yatırmıştın başkan benım baya var da ondan soruyorum
ne zamandı kardesim dogum günün.100 200 kesin alırsınbende 5 k felan yatırmısım sadece su son 1 ayda uamrım bende alırım 100 200 :)