yani seni bekliyordum bende kardeşim sağolAbi bende varım sıkıntı yok her türlü
bugün yatacakmış roligten gelecek dedi bavarian usta para yatsın al usta ne kadarsa herkes veriyosa bendende olsun sorun yok şuan için ben şuan merkeze gidip hesaba para yatırmam lazım oda benim evim uzak merkeze sana yazmıştım biliyosun sen ayağım yara10 kişi 25 tl toplam kasa 250 tl onurbey11 kasayı toplayıp başlayacak saat13 de biter katılım ekleyeyimmi listeye ona göre karar ver kardeşim
ben yazdım listeye )))Ama şu an ne papara ne de bankada para var birazdan bi para gelmesi lazım ona göre okeyleyeyim
yani seni bekliyordum bende kardeşim sağol
yaz o gelecek parayla beni yaz okeyim olursa büyük olsun kazançben yazdım listeye )))
Aynen kaldı 4 had yokmu arttırankaldı 4 kişi
Geçmiş olsun o paralarla yapıcaz zaten
ben kabulüm kardeşim gelecek parayla herkese düşen neyse yaparız kazanç büyük olsunGeçmiş olsun o paralarla yapıcaz zaten
kardeşim her zamanki rolling formülü onurbey kardeşim de kasa toplanacak biz burdan sinerji vereceğiz kimse kimseye trip yapmayacak kazanamakda var kaybetmekde ileri geri saçma sapan konuşursa bir dahaki rollinge almayız olur biter :)@xmen7772 abi ama bende bi kaç kişi var yoksayılmış onlar olursa ben yokum abi onuda belirteyim . Onları çekemem yani
fenere otobüs çarpsın 153 tl yi retrobet te yedi umut sizide sordum hatırlarsanben kabulüm kardeşim gelecek parayla herkese düşen neyse yaparız kazanç büyük olsun
KralTamam bizde olalım :)
kral geldi :)Tamam bizde olalım :)