Aynen sıkıntı yok abi hallederizo zaman konu başlığında açtığım hedefi yüksek rolling düşüncesinide ben @Dede ye bıraktım o düşünür uygunsa yapar bizimki ufak çaplı olacak
Abi mesela şöylede yapabılırız kasayı 10 a böler herkes kendi istediği Bi maçı söyler öyle öyle de yapabiliriz kimse kırlmaması adına olabilir sadece fikir benimkisiAynen sıkıntı yok abi hallederiz
ozaman her kafadan bir ses çıkar umut onurbey bugün halleder bu işi görürsünüz :))Abi mesela şöylede yapabılırız kasayı 10 a böler herkes kendi istediği Bi maçı söyler öyle öyle de yapabiliriz kimse kırlmaması adına olabilir sadece fikir benimkisi
Jokerbet yatırsın da parayı ilk önce gerisi kolayozaman her kafadan bir ses çıkar umut onurbey bugün halleder bu işi görürsünüz :))
harbiden ses yokmu ondan dün için dendi bugüne kaldı yatar bugün bavarian açıklama yapar konu hakkındaJokerbet yatırsın da parayı ilk önce gerisi kolay
Aynen Jokerbet güzel site sıkıntı çıkacağını sanmıyorumharbiden ses yokmu ondan dün için dendi bugüne kaldı yatar bugün bavarian açıklama yapar konu hakkında
Abi bence uyuyan yada neti olmayan veya giremeyen çok kişi vardır o yuzden biraz daha bekleriz
Sen öyle diyorsan abi sıkıntı yok benim için13 00 e kadar girsin bi zahmet güzelkardeşim :)))
selamün aley küm yeni geldim ayağım için pansumana gidiyom xmen usta rollingten gelecek param kaldı sadece istersen onu al yap dün fener gelseydi ben inan bende bi etkinlik yapacaktım ama sıfırladık rollingten gelecek parayla yapacaksan yap katkım olursa ne mutlu banakonuyu hatırlatmak için rolling yapılacak 10 kişi 4 kişi var 6 kişi kaldı girmek isteyen rollinge yazsın .
Konuyu Başlatan #50
@onurbey11
@umut98
@Mehmetakk
@xmen7772
10 kişi 25 tl toplam kasa 250 tl onurbey11 kasayı toplayıp başlayacak saat13 de biter katılım ekleyeyimmi listeye ona göre karar ver kardeşimselamün aley küm yeni geldim ayağım için pansumana gidiyom xmen usta rollingten gelecek param kaldı sadece istersen onu al yap dün fener gelseydi ben inan bende bi etkinlik yapacaktım ama sıfırladık rollingten gelecek parayla yapacaksan yap katkım olursa ne mutlu bana
Geçmiş olsun o paralarla yapıcaz zatenselamün aley küm yeni geldim ayağım için pansumana gidiyom xmen usta rollingten gelecek param kaldı sadece istersen onu al yap dün fener gelseydi ben inan bende bi etkinlik yapacaktım ama sıfırladık rollingten gelecek parayla yapacaksan yap katkım olursa ne mutlu bana