evet yorumlara açığız arkadaşlar el elden üstündür rolling başarıya ulaşırsa herkes forumdaki 5 kişiye yardım edecek diye bir şart koyarız mesela o zaman herkes destek verir al yeni bir fikir daha
Ahaha iyi Senden şüphelenmeye başlıyorum o zaman Rollinge 3 4 maç ver o zaman zengin olalım :ROFLMAO:Kahin baba vanga akrabalarimdandir :) bulgarim bende
Hiç ışık yok farkındayım bende izleyemedim ya burda aktif oldum işten 10 da çıktım sabah 8 de yine işe zaman kalmıyor ancak işte vakit buluyorum onda da İnternet yetmiyor dizi filmeBen sizinleyim hertürlü , suan cukur izlemeye gidiyorum gelince okurum abi :)
Olabilir yani mantıklı hedefe ulaşırsak kendi paramızın 10 katını almış oluruz bence güzel gayet ben Jokerbet ödülümden verebilirim olursa eğerşuda olabilir @Dede olur verirse onurbey11 kardeşimizde ok derse 10 kişi aramızda yaparız .25 tl göndersek 250 tl ile başlarız hedef 2500 olur sonra yakalarsak sonrasına bakarız :) paralar onurbeyde toplanır 10 kişilik katılım listesini atar başlarız
hahaha kardeşim herkes ordan verecek zaten emin ollll :))Olabilir yani mantıklı hedefe ulaşırsak kendi paramızın 10 katını almış oluruz bence güzel gayet ben Jokerbet ödülümden verebilirim olursa eğer
O anlamda demedim yani cebimden de veririm de ordan varken suan cebimden vermem saçma olur ondan dedim ben sizle herşeye varım bu forum benim ailem sayılır hepiniz benim için değerlisiniz sayenizde Bişeyler öğrendim Bişeyler kazandık kaybettik ama hep beraberdik tek başıma kazanmaktansa sizle kaybetmeyi seçerimhahaha kardeşim herkes ordan verecek zaten emin ollll :))
Ben kesinlikle varım benim için problem değil10 kişi belirlemek lazım olmak isteyenler yazsın bir nabız yoklayalım her düşünceye saygımız var bakalım kaç kişi olmak istiyor
10 kişi belirlemek lazım olmak isteyenler yazsın bir nabız yoklayalım her düşünceye saygımız var bakalım kaç kişi olmak istiyor
Bakalım ücretsiz Rollinge katılıp kendi cebimizden para çıkınca kaç kişi katılacak LeadeRJacK ve şaheser abilerimizin de katılacağını düşünüyorum benmehmetakk kardeşimde varım dedi çukur izliyor şimdi 4 olduk benle beraber
Aynen olur abi sıkıntı yok ta bugun bülten yok yani oynanmaz nba var sadece yarın Bi sür maç var10 kişiyi tamamlayınca bitiririz . 10 kişi yeter az ve öz olsun bugün
listeyi yapalım duruma göre bakarız umut kardeşim yavaş yavaş acele etmeden giderizAynen olur abi sıkıntı yok ta bugun bülten yok yani oynanmaz nba var sadece yarın Bi sür maç var
listeyi yapalım duruma göre bakarız umut kardeşim yavaş yavaş acele etmeden gideriz