bende de ufak ufak belirtiler var korkmuyorum değil Allah yardımcımız olsun
Sagol aydin dedigim gibi mideme dokundu o kadar .@buraksk bugün nasılsın ?
Psikolojik de olabilir. Cevrene dikkat et sen yinedebende de ufak ufak belirtiler var korkmuyorum değil Allah yardımcımız olsun
Anladım abimSagol aydin dedigim gibi mideme dokundu o kadar .
memlekete geldim kendimi karaantınaya aldım lojmanda dikkat etmek lazımPsikolojik de olabilir. Cevrene dikkat et sen yinede
Sizin memlekete korona bile Ugramaz zaten sen goturmediysen :) @buraksk ilk gun gibi degil dime suan daha iyisin insmemlekete geldim kendimi karaantınaya aldım lojmanda dikkat etmek lazım
Sagol aydin dedigim gibi mideme dokundu o kadar .
Sagol. Sorun yok sadece midemi bozdu o kadar .Sizin memlekete korona bile Ugramaz zaten sen goturmediysen :) @buraksk ilk gun gibi degil dime suan daha iyisin ins
Hayir. 3 senedir kullanmiyorum.Sigara kullanıyormusun kardeşim?
Dikkat et dostum kendine tekrardan geçmiş olsun. Tat almasan da faydali ne bulursan ye iç. Direnç önemli bu dönemde.Teşhis konalı 3. gün sonunda koku ve tat duygumu yitirdim. Cok ilginc bir hismiş onu farkettim. Onun dışında iyi sayılırım.
Tesekkur ederim.Dikkat et dostum kendine tekrardan geçmiş olsun. Tat almasan da faydali ne bulursan ye iç. Direnç önemli bu dönemde.
Ben toparlamaya başladım Burak ve her gün kemik suyu ve ekşi şeyler tüketerek yaptım bunu. Özellikle sumak kaynatıp çok içtimTesekkur ederim.
Ben pek yiyemiyorum midemden dolayi su icmek bile eziyet oluyor ama iyi hissediyorum kendimiBen toparlamaya başladım Burak ve her gün kemik suyu ve ekşi şeyler tüketerek yaptım bunu. Özellikle sumak kaynatıp çok içtim
Beni de sırtım mahvetti ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum acayip bişey. Sanırım herkesi hassas yerinden vuruyor bu meretBen pek yiyemiyorum midemden dolayi su icmek bile eziyet oluyor ama iyi hissediyorum kendimi
Kardesimin de sırtı agriyor. Gercekten ne yapicagi hic belli degil.Beni de sırtım mahvetti ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum acayip bişey. Sanırım herkesi hassas yerinden vuruyor bu meret
Şu aşı işi biraz bana kolpa geldi. Ruslara güvenmiyorum nedenseKardesimin de sırtı agriyor. Gercekten ne yapicagi hic belli degil.
Yani olabilir ben iran bile bulabilir diye dusundum. Ucunda iyi para ve itibar var bin yıl sonra bile ismini anacaklar oyle dusun o yuzden putun gibi bir adam boş konuşmazŞu aşı işi biraz bana kolpa geldi. Ruslara güvenmiyorum nedense
Öyle ama hiçbir çalışma hiçbir dayanak vs ortaya atmadan birden bulduk diye geldiler. Çok garip geldi başlangıç kısmı ve ilk denemeyi de kızında yapmış :)Yani olabilir ben iran bile bulabilir diye dusundum. Ucunda iyi para ve itibar var bin yıl sonra bile ismini anacaklar oyle dusun o yuzden putun gibi bir adam boş konuşmaz