Sanada gecmis olsun@buraksk geçmiş olsun . Bende de dünden beri baş ağrısı , halsizlik ve bitkinlik , hafif ates , balgam ve öksürük mevcut ben pek ihtimal vermiyorum ama yine de test yaptiracagim aksama . Umarım negative cikar terli soguk su icmelerimin sonucudur . Tekrardan gecmis olsun .
şuan iyiyim bogaz dşında bir şikayetım kalmadı gibi birkaç güne toparlanırım umarım@mosquitos42 iyi misin?
Koku aliyormusun ayrica benimde kardesiminde dilinin uzerinde beyazlik var sende var mi voyle belirtilerşuan iyiyim bogaz dşında bir şikayetım kalmadı gibi birkaç güne toparlanırım umarım
tat ve koku almamda sıkıntı olmadı şuana kadar hiç. dil beyazlığı kuruluktan dolayıdır diye düşünüyorum bende de varKoku aliyormusun ayrica benimde kardesiminde dilinin uzerinde beyazlik var sende var mi voyle belirtiler
La gitsene hastaneyeşuan iyiyim bogaz dşında bir şikayetım kalmadı gibi birkaç güne toparlanırım umarım
hasta değilsem de hastanede kaparım burada vakalar cok fazla kendımı izole ettim birşekilde atlatacagız artk varsa daLa gitsene hastaneye
Eczaneden ilaç al kahtaya git orda en son 2-3 vaka vardıhasta değilsem de hastanede kaparım burada vakalar cok fazla kendımı izole ettim birşekilde atlatacagız artk varsa da
ne 2-3 ü ya bızım burdan şüphelileri gönderiyorlar günlük 20-30 kişi sadece. cogu da pozıtıf cıkıyor. kahta berbat durumda şuan. diğer ilçelerden sevkleri de söylemiyorum daha bakEczaneden ilaç al kahtaya git orda en son 2-3 vaka vardı
Kurban bayramı etkileri gerçi haklısın allah yardımcınız olsunne 2-3 ü ya bızım burdan şüphelileri gönderiyorlar günlük 20-30 kişi sadece. cogu da pozıtıf cıkıyor. kahta berbat durumda şuan. diğer ilçelerden sevkleri de söylemiyorum daha bak
Ben iyiyim aydin sagol
Sevindim abim zaman geçtikçe daha iyi olacaksınBen iyiyim aydin sagol
Bu nasil sosyal mesafe negatifsede pozitif olur burda dikkat et kendine hocam umarim atlatmis ve negatif olarak gelir sonuc5. Gun ilacim bitti tekrar test icin hastaneye geldim ve sonuc:
Burdaki herkes tet bekliyor hasta olanda olmayanda burada
Ekli dosyayı görüntüle 62726
Bu nasıl bir zihniyet, hiç mi akıl yok arkadaş anlamıyorum. Azıcık düşünebilseler güvenli hale getirebilirler5. Gun ilacim bitti tekrar test icin hastaneye geldim ve sonuc:
Burdaki herkes tet bekliyor hasta olanda olmayanda burada
Ekli dosyayı görüntüle 62726