Kesinlikle bu ilacı kulanma kesinlikle avrupada yasak bu ilaç korona virüsünden kullanmıyorlar sebebi ilerde kalp sorunları yaşatacak bır ılaç bu kalp krizi geçirme riski çok fazla koronayı atlatırsın ama başka hastalıklar olur sistem şu bu ilacı vererek koronada kurtarayım ben kayıtlara korona geçmesin ilerde kalp krizinden ölürse ölsün dıyorlarPozitif olduğumdan artık eminim. Uzaktan hocamdan destek alıyorum yarın sıtma ilacına başlıyorum
Aydin 5 gunluk veriyorlar muhtemelen uzun surecte kullananlara yan etkisi olur.Kesinlikle bu ilacı kulanma kesinlikle avrupada yasak bu ilaç korona virüsünden kullanmıyorlar sebebi ilerde kalp sorunları yaşatacak bır ılaç bu kalp krizi geçirme riski çok fazla koronayı atlatırsın ama başka hastalıklar olur sistem şu bu ilacı vererek koronada kurtarayım ben kayıtlara korona geçmesin ilerde kalp krizinden ölürse ölsün dıyorlar
Bahsettiğin ilacı biliyorum Aydın'ım bu benim söylediğim ilaç şuan başarıyla kullanılan bir ilaç. Bizzat benim derslerime giren sayın hocam profesör Alper şener tarafından tavsiye edildi. Tlfda irtibattayiz onunla bu ilaç beni toparlar. Ama sorun şu ki ben günlerdir çalışıyorum hatta sabah tekrar işe gideceğim. Bunu belirtmeme rağmen izin alamadım başka insanlara bulaşır diye korkuyorum. Maskem çift katlı takılı üstelik eldivensiz çalışmıyorum a bakalım sabah tekrar durumu söyleyip rapor alacağımKesinlikle bu ilacı kulanma kesinlikle avrupada yasak bu ilaç korona virüsünden kullanmıyorlar sebebi ilerde kalp sorunları yaşatacak bır ılaç bu kalp krizi geçirme riski çok fazla koronayı atlatırsın ama başka hastalıklar olur sistem şu bu ilacı vererek koronada kurtarayım ben kayıtlara korona geçmesin ilerde kalp krizinden ölürse ölsün dıyorlar
Plaquenil kullaniyorum bende senin bahsettigin ilacin muadili mi bu bilgin var miBahsettiğin ilacı biliyorum Aydın'ım bu benim söylediğim ilaç şuan başarıyla kullanılan bir ilaç. Bizzat benim derslerime giren sayın hocam profesör Alper şener tarafından tavsiye edildi. Tlfda irtibattayiz onunla bu ilaç beni toparlar. Ama sorun şu ki ben günlerdir çalışıyorum hatta sabah tekrar işe gideceğim. Bunu belirtmeme rağmen izin alamadım başka insanlara bulaşır diye korkuyorum. Maskem çift katlı takılı üstelik eldivensiz çalışmıyorum a bakalım sabah tekrar durumu söyleyip rapor alacağım
Evet dostum aynı ilaç. Etken maddesi Hidroksiklorokin. Ve bende 2-3 gün kullanacakmisim sadece. Çok su içen biriyim ama biraz daha arttır dedi. Bu sabah 5 litre su içtim 4 saatte uyudm ve uyandığımda aşırı terlemisimPlaquenil kullaniyorum bende senin bahsettigin ilacin muadili mi bu bilgin var mi
Dünya sağlık örgütü bu ilacı tavsiye etmiyor Avrupa’da yasak kulanılırmıyor bu ilaç o anki krizi çözer ilerde farklı krizler yaratır sürekli kalp çarpıntısıyla yaşa biliyorsun kalp krizi riski baya artacak kalp sorunu çok acı veren bır acı koronada 1 defa ölür insan ama kalp sorunun olunca her gün ölüyorsun sürekli kalbimde sorun olan biri olarak nasıl acı olduğunu biliyorum bi ara burda son günüm gibi çoğu kişiden helallik istedim neden çünkü o an kalbim fazla çarpıntı yapıyordu ben 3 yıldır bu şekilde yaşıyorum herkeste sorun olur demiyorum umarım olmaz ama yani adamlar elbete ön görüyor olayları maalesef ülkeyi yönetenler bunu red ediyor yazık ben asla bu ilaçları kulanmıyacam korona olsam.Aydin 5 gunluk veriyorlar muhtemelen uzun surecte kullananlara yan etkisi olur.
Su konusunda cok zorlaniyorum ben midem sorunlu oldugu icin ogun sonralari mide bulantim artiyor. İlacı vucuttan atmak icin su icmek lazim degil miEvet dostum aynı ilaç. Etken maddesi Hidroksiklorokin. Ve bende 2-3 gün kullanacakmisim sadece. Çok su içen biriyim ama biraz daha arttır dedi. Bu sabah 5 litre su içtim 4 saatte uyudm ve uyandığımda aşırı terlemisim
Evet bir de su virüsün yapısını rahatça cozunmesini sağlıyor. İshal olduğumuz içinde aşırı sıvı kaybını önlemek için içiyoruz. Ben gün de 6-7 litre suyu rahatlıkla görüyorum. Yemek yiyemiyorum sadece. Ama kelle paça suyu içerek protein takviyesi yapıyorumSu konusunda cok zorlaniyorum ben midem sorunlu oldugu icin ogun sonralari mide bulantim artiyor. İlacı vucuttan atmak icin su icmek lazim degil mi
İlac hakkinda pek bilgim yok aydin. Ama bende guvenilir tanidik doktorla konustum o bisey demedi. Senin sorununsa gercekten bizimkiyle kıyaslanmaz bile komple kas olan bir organ kalpDünya sağlık örgütü bu ilacı tavsiye etmiyor Avrupa’da yasak kulanılırmıyor bu ilaç o anki krizi çözer ilerde farklı krizler yatırı sürekli kalp çarpıntısıyla yaşa biliyorsun kalp krizi riski baya artacak kalp sorunu çok acı veren bır acı koronada 1 defa ölür insan ama kalp sorunun olunca her gün ölüyorsun sürekli kalbimde sorun olan biri olarak nasıl acı olduğunu biliyorum bi ara burda son günüm gibi çoğu kişiden helallik istedim neden çünkü o an kalbim fazla çarpıntı yapıyordu ben 3 yıldır bu şekilde yaşıyorum herkeste sorun olur demiyorum umarım olmaz ama yani adamlar elbete ön görüyor olayları maalesef ülkeyi yönetenler bunu red ediyor yazık ben asla bu ilaçları kulanmıyacam korona olsam.
onlar demez ki neden desin ki onun tavsiyesile kulanmadığın çıkarsa ortaya adam işinden olacak görevi kötüye kulandığı olacak adam neden bu riski alsın ki tanıdıkla ayrı konuşursan o der ama normal hastenede kimseye kötü şeylere yol açacağını demezşer bence ben kendi kalp sorunumu derken çektiğim acıdan Bahs edıyorum bu sıtma ilacıda ilerde kalp sorunları yaratacak eminim ki sürekli kalp sorunu olan biri bir defada ölmek ister o her gün ölüyorum acısından kurtulamak için ki acıda çekecek yaniİlac hakkinda pek bilgim yok aydin. Ama bende guvenilir tanidik doktorla konustum o bisey demedi. Senin sorununsa gercekten bizimkiyle kıyaslanmaz bile komple kas olan bir organ kalp
Malesef idareciler iyi başladıkları süreci ellerine yüzlerine bulaştırdılar, eğlence mekanları, düğün salonları, kutlamalar, ayasofya kutlaması, çok mu gerekliydi bu süreçte? Virüs bitince yapılamaz mıydı? Çok yanlış götürüldü hazirandan itibaren. Verilerin de yanlış olduğunu en inanmayan bile gördü artık zaten son derece yanlışİdareciler elinden geleni yapıyor özellikle sağlık çalışanlarımız bunları gözardı etmemek gerekir Allah hepsinden razı olsun
Ilk satırından son harfine kadar katılıyorum. Doğru bulmamakla beraber yaz ayları hareketliliğin en fazla yaşandığı aylar. Turizm hareketliliğinden dolayı önlemler sekteye uğradı. Kışın yine aynı önlemler gelir diye düşünüyorum. Mesela Ramazan Bayramında yasak varken Kurban Bayramında olmaması tamamen turizm ile alakalı. Doğru mu değil ama hayat devam ediyor mantığındalar.Malesef idareciler iyi başladıkları süreci ellerine yüzlerine bulaştırdılar, eğlence mekanları, düğün salonları, kutlamalar, ayasofya kutlaması, çok mu gerekliydi bu süreçte? Virüs bitince yapılamaz mıydı? Çok yanlış götürüldü hazirandan itibaren. Verilerin de yanlış olduğunu en inanmayan bile gördü artık zaten son derece yanlış
Mideme dokundu bu hastalik cok zorluyor beni yemek ve su konusunda. Onun disinda sorun yok. Tesekkur ederim@buraksk bugün nasılsın dostum?
Allah kolaylık ve şifa versin, her zorlandığın an çözüme bir tık daha yaklaştığını hatırla daha iyi gelir belkiMideme dokundu bu hastalik cok zorluyor beni yemek ve su konusunda. Onun disinda sorun yok. Tesekkur ederim