5 litre su tavsiye etmesinin nedeni sana vardikleri ilacın yan etkilerini azaltmak bol bol su iç kesinlikle aksatmaDoktor 5 ltre su tavsiye etti gunluk
Hicbir sey diyemem 2 saat boyunca 20 tani gordum her turlu sikayetleri vardi. Sadece sırtı agriyanda bile vardı ki sırt agrısı onemli belirtiymis.@buraksk bende ihsal böbrek ağrısı mide ağrısı ve ara ara bulantısı var acaba böbrekleri mi üşüttüm yoksa covid belirtileri mi
Bakalım 1-2 Güne belli eder kendiniHicbir sey diyemem 2 saat boyunca 20 tani gordum her turlu sikayetleri vardi. Sadece sırtı agriyanda bile vardı ki sırt agrısı onemli belirtiymis.
Test icin git diyecegim ama o ortama negatif giren pozitif cıkar.Bakalım 1-2 Güne belli eder kendini
Ondan gitmiyorum işte sabrediyorum takviye besin almayı planlıyorum meyve sebze karışımlı içecekler içmeye başladım ben çok çabuk hastalanan biriyim bağışıklığım o kadar güçlü drğilTest icin git diyecegim ama o ortama negatif giren pozitif cıkar.
Virus varsa erken tedavi olman lazim cigerlerine tutunmadan tedaviye baslarsan gripten hallice atlatirsin bana soyledikleri buyduOndan gitmiyorum işte sabrediyorum takviye besin almayı planlıyorum meyve sebze karışımlı içecekler içmeye başladım ben çok çabuk hastalanan biriyim bağışıklığım o kadar güçlü drğil
Iyiyim aydin sagol. Midem biraz hassas oldugu icin o rahatsiz ediyor onun disinda sorun yok.Şuan nasılsın @buraksk
İyi iyi dikkat et normal hastalık gıbı düşün müzik dinle filim izle zaman geçtıkce iyi olacaksınIyiyim aydin sagol. Midem biraz hassas oldugu icin o rahatsiz ediyor onun disinda sorun yok.
Gitsek dert gitmesek dert anasını satıyım şu an hiçbir belirtisi yok kesin olarak virüs olduğumu bilmem gerekiyorVirus varsa erken tedavi olman lazim cigerlerine tutunmadan tedaviye baslarsan gripten hallice atlatirsin bana soyledikleri buydu
Malesef ishal ve ates yoksa test yapilmiyor.Isin kotu tarafi semptomlarin ciddi olmazsa test yapilmio
Valla burda önüne gelene yapıyorlar cok ilgililerMalesef ishal ve ates yoksa test yapilmiyor.