Valla 4 saat sürdü benimdeİşleme alınmadı daha
Valla 4 saat sürdü benimdeİşleme alınmadı daha
Başka bir yere bulaşma. Ben 5 yıldır başka yer bulamadım. Sen zorlama şansını. :)2 gündür mobil ödemeye kapalı site güvenilirdi ama işlem yapılmıyor başka güvendiğiniz mobil ödeme sitesi varmı arkadaşlar tavsiye ettiğiniz
dostum suan mobil ödeme aktifmi bunlarda. birde watsap numaraları ne bunların .82.5 dostum
formu dolduruyosun sonra onay mesaji geliyor mesaji onayliyorsun.sonra 5 dakika icinde hesabina yolluyolar parayidostum suan mobil ödeme aktifmi bunlarda. birde watsap numaraları ne bunların .
birde mobil ödemede sms i dogrulama ilemi oluyor yoksa google playden apk indirip ödeme yaparakmı
yarın deniycem bakalım bi peşpeşe para gelmeden 3-4 kere yapsak oluyormu bide watsap numaraları ney bunların 0312 li numaradan baska numara göremedimdeformu dolduruyosun sonra onay mesaji geliyor mesaji onayliyorsun.sonra 5 dakika icinde hesabina yolluyolar parayi
o 312 numarali kardesim onu ekleyarın deniycem bakalım bi peşpeşe para gelmeden 3-4 kere yapsak oluyormu bide watsap numaraları ney bunların 0312 li numaradan baska numara göremedimde
birde ayri ayri form doldurman gerekiyoryarın deniycem bakalım bi peşpeşe para gelmeden 3-4 kere yapsak oluyormu bide watsap numaraları ney bunların 0312 li numaradan baska numara göremedimde
faturalı da 77 e 60 sanırım 09: gece 03 arasıkesinti miktarı nedir? sadece faturasızda mı yapabiliyoruz? hangi saatler içinde yapılır? bilgilendirirseniz sevinirim
Houston 230.5 olur mu :)faturalı da 77 e 60 sanırım 09: gece 03 arası
houston a 230 üst alcagına bostona oyna daha mantıklı :) boston yenerHouston 230.5 olur mu :)
Üst oynarım bakalım olursa akşam tekeyim.houston a 230 üst alcagına bostona oyna daha mantıklı :) boston yener
bence alt bitcek :)Üst oynarım bakalım olursa akşam tekeyim.
Alta gidiyor Boston çok kötü sakallı ayakta uyuyor :)bence alt bitcek :)
alt olur houston formda deıl bostonda alt takımı6.02 29 sayı 3.05 34 sayı sorsan NBA :)
Aynen yattık yine 37 zor attılaralt olur houston formda deıl bostonda alt takımı