- 25 Ocak 2019
- 5,960
- 3,397
kardesim mobil odeme var formu doldur mesaj geliyor onayliyosun verdigin ibana atiyolar parayiSana nasıl ulaşabılırım nasıl yapılıyo bu işlem tam olarak bilmiyorum pek
kardesim mobil odeme var formu doldur mesaj geliyor onayliyosun verdigin ibana atiyolar parayiSana nasıl ulaşabılırım nasıl yapılıyo bu işlem tam olarak bilmiyorum pek
Anladım whatsaptan onlara yazmama gerek yok o zaman bide en fazla 20 falan gosteriyor işlem içinkardesim mobil odeme var formu doldur mesaj geliyor onayliyosun verdigin ibana atiyolar parayi
Cashuexchange® | Satış Formu burdaki formu doldur 15 dakikaya donus yaparlarSana nasıl ulaşabılırım nasıl yapılıyo bu işlem tam olarak bilmiyorum pek
whatsuptanda destek alirsin ben simidide yaptim 15 dakikada geldi paraAnladım whatsaptan onlara yazmama gerek yok o zaman bide en fazla 20 falan gosteriyor işlem için
Ne kadarlık yaptın işlemwhatsuptanda destek alirsin ben simidide yaptim 15 dakikada geldi para
82.5 dostumNe kadarlık yaptın işlem
saat5 6 gibi işleme alınıyor son zamanlardaYaklaşık 2 saat oldu ses yok arkadaşlar
Eywallah başkan saolasın ama 15 dakkada ödeme aldım diyen arkadaş vardı burda ondan bilgi veriyorum forumasaat5 6 gibi işleme alınıyor son zamanlarda
evet bir zamanlar öyleydi bende bayadır kullanıyorum bu ara yogunluk felan diyor whatsappdaki kızda öyle dıyorEywallah başkan saolasın ama 15 dakkada ödeme aldım diyen arkadaş vardı burda ondan bilgi veriyorum foruma
whatsuptan sole dostum.ben soluyorum ole olunca hizlandiriyolarEywallah başkan saolasın ama 15 dakkada ödeme aldım diyen arkadaş vardı burda ondan bilgi veriyorum foruma
Durum aynı hayla whatsapa yazdım cevap vermiyor şuanwhatsuptan sole dostum.ben soluyorum ole olunca hizlandiriyolar
Deneyim dedim görüldü çektiler banaDurum aynı hayla whatsapa yazdım cevap vermiyor şuan
Cevap verdi de yoğunluk muhabbeti yapıyo 4 5 saat oldu ne yoğunluğu haylaDeneyim dedim görüldü çektiler bana
İşleme alınmadı dahaYaklaşık 4 saatin sonunda ödemem ulaşmıştır sıte benden onay aldı :)