limitin musaitse yaparsin ztn sabah aktif olcakmisÇok düşük limit bana 200 300 lazım
yarin sabah aktif olcakmisBen denedim olmadi
Onda keser amalimitin musaitse yaparsin ztn sabah aktif olcakmis
tek hak mi veriyolar?Onda keser ama
20 tl seçeneği var ama 20 20 sürekli öyle yapıcaz o zamanlimitin musaitse yaparsin ztn sabah aktif olcakmis
aynen ole whatsuptan sor dostum destek hattina20 tl seçeneği var ama 20 20 sürekli öyle yapıcaz o zaman
Bilmiyorum arayıp sormak lazimtek hak mi veriyolar?
Yarın sorarım kardeşim yarın kaçta aktifmişaynen ole whatsuptan sor dostum destek hattina
ben onceden iki uc defa yapardim gundeBilmiyorum arayıp sormak lazim
9 dan sonra sor dostumYarın sorarım kardeşim yarın kaçta aktifmiş
Saol kardeşim ilk defa yapıcam pek bilmiyorum9 dan sonra sor dostum
Bende bugün gördüm.17.5 lira mobil odemeye 20 lira veriyor cok enteresan.bundan kari nolabilir ki @maxaljin
Işlem ne kadar sürüyor pekiBende bugün gördüm.
Dediğim gibi ben yada forumumuz kesinlikle kefil değildir.
Yıllardır işlem yaptığım için %100 olunca ve değerlendirince paylaşmak istedim.
İşlemlerinizi tek tek yapacaksınız arkadaşlar. Bir işlem bittikten sonra ödemeyi gönderiyorlar. Olur da ödeme gelmez ise ikinci işlemi yapmadan bekleyiniz.
En nihayetinde kanım değil adamlar aksi bir durum olmaz diyemem.
Ben işlem yapacağımda arıyorum rica ediyorum. Tanıdıkları için 5-10 dakika içerisinde hallediyoruz lakin form olayı olduğu için sıra ile yapıyorlardır.Işlem ne kadar sürüyor peki
Bende tüm mobil ödemeyi orda bitirirdimben onceden iki uc defa yapardim gunde
Mecbur kalınca kullanıyoruz napalımen nihayetinde faturanızda bu miktarı ödüyorsunuz. Pek mantıklıbir şey değil ama duyduğum kadarıyla piyasa aşırı dolandırıcı dolu. güncel kullanılan bir sitenin belirtilmesi güzel. Yine de kullanmayın :)
Aynen hiç mantıklı değil her ay wipbette mobil ödememi dolduruyorum 500 tl ödüyorum her ay faturaen nihayetinde faturanızda bu miktarı ödüyorsunuz. Pek mantıklıbir şey değil ama duyduğum kadarıyla piyasa aşırı dolandırıcı dolu. güncel kullanılan bir sitenin belirtilmesi güzel. Yine de kullanmayın :)