- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Saclarına aklar dusmus bence vardır o kadar :)Yaşı biraz daha küçük mü acaba :))
Saclarına aklar dusmus bence vardır o kadar :)Yaşı biraz daha küçük mü acaba :))
Cipsini çıkartmışlar A101 denedim hoşuma gittiÇiğ köfteyi bende severim acılı bol nar ekşili , bol yeşillikli :)
Estağfirullah kardeşim olur mu öyle şey sadece @Emana22 yanlış bilgilendirme yapmasın dşye :)Küçülüp cebine gireyim dayıcım olmadi böyle
Bizimle arkadaş olanın saçında beyazlar olması normal :))Saclarına aklar dusmus bence vardır o kadar :)
AA hiç denemedim bi ara deneyeceğim kardeşim :)Cipsini çıkartmışlar A101 denedim hoşuma gitti
Dayı imasını bile yapmak beni rahatsız edecek bir küfür .Kaçırdım sanırım ne küfürü@LuciferMorningstar ,,
Doğru söylüyorsun, keşke bi engelle tuşu daha olsada seni dünyadan engellesek ...Sana laf atan yok rahatsız oluyorsan engelle tuşu var orada durduk yere tartışma ortamı cikartamazsin
Gören görmeyen de seni sütten çıkmış ak kaşık sanar. Ben hatamin ne olduğunu biliyorum . Bu da beni ilgilendiriyor. Seni değil. Dediğim gibi çok rahatsız oluyorsan engelle butonunu kullanDoğru söylüyorsun, keşke bi engelle tuşu daha olsada seni dünyadan engellesek ...
hemen atayım kardeşim :) reklamlardan sonra@LuciferMorningstar bosver laf antamazsin mac atta takip edek
10 kat cevrimli var sen tek cevrimde sansizsin 10 kat nasil ceviricen diye yazmiom site adi :) bup 20 ye 10 bittimi onu al20 tlye 20 tl veren site var mı 30 a 30 da olabilir betyen promosyonu kaldırmış
ver abi siteyi deneyelim orda şansımızı10 kat cevrimli var sen tek cevrimde sansizsin 10 kat nasil ceviricen diye yazmiom site adi :) bup 20 ye 10 bittimi onu al
gameofbet e 25 atıp 25 alabilirsin.8 kat cevrim min 2 maç 1.60dan cevirmen lazımver abi siteyi deneyelim orda şansımızı
tamamdır bakıyorum hemen kral cansıngameofbet e 25 atıp 25 alabilirsin.8 kat cevrim min 2 maç 1.60dan cevirmen lazım