- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Tskler topragim Uyeligim yok her siteye ya olanlarin hepsini alip dun gece inter miamiye ust basip patates ettikDoğum günün kutlu olsun @Brave Heart bahigo ya mail at 50 tl yüklüyorlar
Tskler topragim Uyeligim yok her siteye ya olanlarin hepsini alip dun gece inter miamiye ust basip patates ettikDoğum günün kutlu olsun @Brave Heart bahigo ya mail at 50 tl yüklüyorlar
Amin kardesim tsk ederim :)Doğum günün kutlu alsun abi nice sağlıklı , huzurlu yaşlara @Brave Heart
Tskler gogom sonbaharda var bisey :)Doğum günün kutlu olsun @Brave Heart kardeşim,, Bu ne ya sevdiğimiz İnsanların doğum günleri hep Ekim ayında , benimkine de bir şey kalmadı :) Bi @mosquitos42 ’ki Ağustos da imiş hain Mod :)))
Cok Tskler hocam sagolasin :)@Brave Heart dostum sevdiklerinle huzurlu mutlu sağlıklı yıllara
Tskler hocamNice senelere @Brave Heart
Evet ayrıldı.@Reignover bu arkadaş ayrıldı mı modluktan göremiyorum hiç @mosquitos42
Doğum günün kutlu olsun @Brave Heart kardeşim,, Bu ne ya sevdiğimiz İnsanların doğum günleri hep Ekim ayında , benimkine de bir şey kalmadı :) Bi @mosquitos42 ’ki Ağustos da imiş hain Mod :)))
Evet ayrıldı.
Olur mu öyle şey Mod’um :) SeviliyorsunSeceremi de çıkar koy ortaya dayı ne kaldı geriye :)
25 yaslarında modern cig kofte seven bisikleti olan hain Bi Kardesimiz en önemlisi mbtc yi bile atm ye sıkıstıracak kadar haince dusunmesiSeceremi de çıkar koy ortaya dayı ne kaldı geriye :)
Yuh be adam yuh , beni nasıl tanımlıyor yazıklar olsun sana25 yaslarında modern cig kofte seven bisikleti olan hain Bi Kardesimiz en önemlisi mbtc yi bile atm ye sıkıstıracak kadar haince dusunmesi
Yaşı biraz daha küçük mü acaba :))25 yaslarında modern cig kofte seven bisikleti olan hain Bi Kardesimiz en önemlisi mbtc yi bile atm ye sıkıstıracak kadar haince dusunmesi
Çiğ köfteyi bende severim acılı bol nar ekşili , bol yeşillikli :)Yaşı biraz daha küçük mü acaba :))
Küçülüp cebine gireyim dayıcım olmadi böyleYaşı biraz daha küçük mü acaba :))