Eski sistem ve chatin açılmasını isteyen kaç kisiyiz
Hos geldim bro her sey yolunda mıSelamlar herkese bol sanslar ... Yettim sonunda ... @Emana22
Hos geldim bro her sey yolunda mı
Fenerden de 2,2k aldık sayende ayıptır söylemesiLa simdi dikkat ettim sen fener den de kazandın dime Ula biz batıyoruz ama sen bizden kac k kaldırdın bu nasıl is be adam :)
Bro gecen kafam attım 6 ay önce benim is arabasını satacaktım 30k ya simdi 60 olmus 45 e doblo max alacaktım oda 70 olmus galiba daha da ne alırım ne veririm dedim. Arabalar uxmusbro yolunda sükür ... isyerinde sıkıntılar vardi onu cözümledik ... bi de araba aliyorum onun arayisindaydim birazda ... araba isinide cözümlersem tamamdir ins ... yalniz araba fiyatlari efsane yükselmis yaw ... torosa bile 35-40 istiyolar ...
Bana tekrar tipstır oldugumu hissettiren adam tskler saygılarFenerden de 2,2k aldık sayende ayıptır söylemesi
Selamlar beyler rastgele
aleykum selam hoşgeldinSelamlar beyler rastgele
Abi camlık parkı da oyle duvar kenarında yapıyorlar parkta mangal yasak demişler onlar da boyle Bi Yontem bulmus :)@Emana22 adam bizim burdaki okulun köşesinde cadde kenarında mangal yapıyor . Ulan virüs yokmu + yagmur yagıyor yol kenarında herkes geciyor adam mangal yapıyor . Ne kadar hanzo var su ülkede
ya orasına hadi eyw burayı biliyorsun okulun köşesi laAbi camlık parkı da oyle duvar kenarında yapıyorlar parkta mangal yasak demişler onlar da boyle Bi Yontem bulmus :)
Ver Vtb ligi ver
Senden iyi tipster mi var be adamBana tekrar tipstır oldugumu hissettiren adam tskler saygılar