Oh ne güzel kendini garantiye almışsın ?Kral 40bine altın aldım.10bine ameliyat oldum.Kalana da telefon,PC,nargile takımı aldim
Oh ne güzel kendini garantiye almışsın ?Kral 40bine altın aldım.10bine ameliyat oldum.Kalana da telefon,PC,nargile takımı aldim
7-8bin kaybettim tabi o gazla orası ayrıOh ne güzel kendini garantiye almışsın ?
Önemli değil o kadar kayıp olsun o paradan?7-8bin kaybettim tabi o gazla orası ayrı
15dk var herşey olurfalkırk 2 oldu abv cezayir
As kral günaydın :)Selamün aleyküm aleyküm selam ver yansın avustralya ligi ver
@Emana22 gelir şimdi japonlara oynamıştır kesin gizliden takiptedirBugün rollcu yok mu rollcu takip edelim :)
Doğru dedin umarım neşesi yerinde gelir o zaman vuruyor :)@Emana22 gelir şimdi japonlara oynamıştır kesin gizliden takiptedir
@Emana22 gelir şimdi japonlara oynamıştır kesin gizliden takiptedir
Bataklardayız beyler dun Bi sans geldi onumıze degerlendiremedik maalesef zaten bu ulke maclarından nefret ediyorumDoğru dedin umarım neşesi yerinde gelir o zaman vuruyor :)
Deme abi ya öyle. ülke maçlarını seven var mı ki zaten şu dünyadaBataklardayız beyler dun Bi sans geldi onumıze degerlendiremedik maalesef zaten bu ulke maclarından nefret ediyorum
Var kuzenim :) bayılıyor ulke maclarına hahahDeme abi ya öyle. ülke maçlarını seven var mı ki zaten şu dünyada