UPPERCUT
Onaylı
- 2 Şub 2020
- 16,342
- 11,018
gönderdim hacı atm den niye demiyosun ıban degil hesap havale vericen iki saat ıbandan çözmeye çalıştım , neyse siverek ziraat bankası şube müdürü tanıdık onu aradım yardımcı oldu , gönderdim yaniDaha girmemiş foruma du bakalım ?
he 50 tl var özelden payfix at başkan , geç giriş yaptım biliyormusun başka bi yerde çalışıyordum buraya girmem etik olmazdı 2 gün önce istifa ettim ordan ondan dolayı yani giremedim@UPPERCUT bizi adam yerine koymuyor bana etiket bile atmadı
Sorun çözüldü yönetimi etiketledimgönderdim hacı atm den niye demiyosun ıban degil hesap havale vericen iki saat ıbandan çözmeye çalıştım , neyse siverek ziraat bankası şube müdürü tanıdık onu aradım yardımcı oldu , gönderdim yani
baba siverek bizim rahat ol bize yasak yok her türlü yani :)Sorun çözüldü yönetimi etiketledim
tamam yarın öglene kadar atarım hacııı ii geceler@BorcumuÖdicem-tülay-erkan atıyorum Payfix
La olum dalga mı geciyon :) atmicaksan atmicam de senin yarınını oglenini biliyoruztamam yarın öglene kadar atarım hacııı ii geceler
Para yok agam para yokGünaydın babacıklar.Eskiden günde 150 bilet leblebi gibi giderdi be adamlar bilet alsanıza
bi bilet kaç para haberin var mı seninGünaydın babacıklar.Eskiden günde 150 bilet leblebi gibi giderdi be adamlar bilet alsanıza