- 9 Mar 2021
- 35
- 13
payfix gardaşımm başka yok ödeme olmaz .Gönderdiğim zaman burdan gönderildi de maksat hesabımda açılsın kapansın bu konular .Kbakma geç döndüm , Bi yakınım vefat ettiİlla payfix mi olmalı
payfix gardaşımm başka yok ödeme olmaz .Gönderdiğim zaman burdan gönderildi de maksat hesabımda açılsın kapansın bu konular .Kbakma geç döndüm , Bi yakınım vefat ettiİlla payfix mi olmalı
Allah rahmet eylesin. Reis benim payfix açılmıyor ki giriş yapamıyorumpayfix gardaşımm başka yok ödeme olmaz .Gönderdiğim zaman burdan gönderildi de maksat hesabımda açılsın kapansın bu konular .Kbakma geç döndüm , Bi yakınım vefat etti
tamam ziraat pang iban atAllah rahmet eylesin. Reis benim payfix açılmıyor ki giriş yapamıyorum
Bir iki lira fazla at düz 100 atma paparaya atacam kesinti oluyortamam ziraat pang iban at
Payfix olsaydı hemen atardım .ziraat Şimdi atamam ki zaten mobil bankacılığım yok, Yarın en geç ikindiye kadar hesabına bak atm den yatıracam çünkü. Senden ricam bak kardeşim parada gönderdilimi hesabım açılacak burdan belirti ödendi diye ?Bir iki lira fazla at düz 100 atma paparaya atacam kesinti oluyor
isim soyisimde yaz ibana . isim soyisim ?Bir iki lira fazla at düz 100 atma paparaya atacam kesinti oluyor
özelden isim soyisimde yazBir iki lira fazla at düz 100 atma paparaya atacam kesinti oluyor
ama uyumicaksan eger sabahlıyosan , dışarı petrole gitme durumumda var petrolün yanında ziraat pang atm varBir iki lira fazla at düz 100 atma paparaya atacam kesinti oluyor
@BorcumuÖdicem-tülay-erkan uppperle benim parayı benim Payfix hesabıma atOlur bana uyar. Bekliyoz bakalım
@BorcumuÖdicem-tülay-erkan uppperle benim parayı benim Payfix hesabıma at
Ben ne alsam tersi geliyor hiç bı şey demeyeyim o yuzden bu aralar skntili@scarpion yarın şampiyonlar ligi maçları nasıl biter