penaltı be adam
adamsın be liste çıkarıyorduk yattı diye kapattım bari amortiyı almış olduk şans parası bırakıyorum güzel haber için@mosquitos42 golasooooooo
tebrikler erken atsan erken getirirdik bugun yanıyoz maşallah diyelimadamsın be liste çıkarıyorduk yattı diye kapattım bari amortiyı almış olduk şans parası bırakıyorum güzel haber için
Şans parası mı ? WC ye git beni ara aciladamsın be liste çıkarıyorduk yattı diye kapattım bari amortiyı almış olduk şans parası bırakıyorum güzel haber için
herkese benden çay şakir sana da çay var :)Şans parası mı ? WC ye git beni ara acil
anaaa ben bunu unuttum haracımı isterim hayin insanbunu vurmuş hain pislik
Ekli dosyayı görüntüle 94638
Kendi kendine haraç mı vereceksin senin kupon degil mi bu ?anaaa ben bunu unuttum haracımı isterim hayin insan
benım miydi bu benım nıye haberim yok yoksa samet avcı mı oynadı bunuKendi kendine haraç mı vereceksin senin kupon degil mi bu ?
La yok ya bu olay yapılabilir mi diye düşündüm denemelik attık normalde para olsa 300 400 gibi bisi basıp 5k alınır aslında dddim pisliğin biri 3 maç Yanyana gelmiyor sacmalama dedi bende dur deneyeceğim dedim sonuç bu oldu 400 atsak 5k tertemiz gelecekmiş@Emana22 bu nasıl kupondur kral yakısıyormu sana
güzelmiş şaka maka yarın bende deniyimLa yok ya bu olay yapılabilir mi diye düşündüm denemelik attık normalde para olsa 300 400 gibi bisi basıp 5k alınır aslında dddim pisliğin biri 3 maç Yanyana gelmiyor sacmalama dedi bende dur deneyeceğim dedim sonuç bu oldu 400 atsak 5k tertemiz gelecekmiş