bol şans dedeCanlıdan yürüyeceğim.
bol şans dedeCanlıdan yürüyeceğim.
Bol şans abi şimdidenCanlıdan yürüyeceğim.
Rublev-Tsitsipas ilk set 10.5 üst olur ama sen yine de oynama abi.Canlıdan yürüyeceğim.
bende 3.5 alt düsünüyordumleverkusen dortmund maçı 2.5 üst 1.6 oran hocam
o maç nedense içimden 4 1 skor geçiyor ne alaka anlamadım oynadığın gibi gelsin bro 1 2 lira bile olsa 4 1 skor oyna derim acayip bir şekilde hisselvukubende 3.5 alt düsünüyordum
Rezil oynıuorlararsenal harbiden bitmiş yaaa
papara yazarsan 20 lira sans parası atayım onla sen al begenince silersin papara no yuo maç nedense içimden 4 1 skor geçiyor ne alaka anlamadım oynadığın gibi gelsin bro 1 2 lira bile olsa 4 1 skor oyna derim acayip bir şekilde hisselvuku
teşekkür ederim dostum kesene bereketsil kral @PersPrensi
bol şans prensteşekkür ederim dostum kesene bereket
harika orankısıtlı bütçe bu da benden gelsin kupon gelirse 3 kişiye 20 lira :) @BuzHokeyci
Ekli dosyayı görüntüle 94599
Bol şans başkanımkısıtlı bütçe bu da benden gelsin kupon gelirse 3 kişiye 20 lira :) @BuzHokeyci
Ekli dosyayı görüntüle 94599
sağol dostum sadece bir anda saçma bir skor içime doğdu gelirse derim niye 20 lira atmadım ama gelsin de nasıl olursa olsunharika oran
sağol canım kardeşimBol şans başkanım
roll yap @LuciferMorningstar destk ver abiMaç var mı maç, adrenalin yapalım biraz?
Upppppeeeerrr@Dede 6x6 alma da yayın ariyok sonra ?
şu posta kahkaha emojisi attıktan sonra 2 gol geldi , daha emoji bildirimi gelmeden 1 1 oldu :)Frankfurt var abi 11 dakika sonra gol olacak yağacak