21.000 TRY para çektiğimde başka foruma 1500 TL bırakmıştım ve tatile çıkmıştım kendi duygularımla arkadaşın dağıtacagını düşündüm ama yanılmışım. Neden troll yaptığını da anlamak mümkün değil. büyük paranda var en azından 1000 TRY dağıtabilirdin. burda kimse sana kötü söz veya hakaret etmedi herkes samimiyetine güvendi. kaldı ki büyük para tutturan deneyimlerime göre önce bir ego olayı oluyor ama para çok büyük olduğu için rahatlıkla dağıtabiliyorsunuz. kendim öyle yapmıştım. diyecek fazla söz yok. yarın öbür gün deneme bonusu arayınca ne demek istediğimi anlar üzüldüm şahsen.
ya varya senın hakkını kımse odeyemez cıdden ama bu arkadasın forumda dolanması bıle rahatsızlık verır böyle luzumsuzların burda yerı yokBen bir güzellik yapacağım şimdi, böyle luzumsüz tröllerin elenmesi de iyi oldu.
Bavarianla konuşayım 1.000 tl tutarında rolling yapalım hemen bu akşam. Bu postu beğenen ilk 30 kişi rollinge katılabilsin, Hedef 4.000 tl. Tutarsa kelle başı 100 tl.
Fazla söze gerek yok helal olsun başkan @Dede :)Ben bir güzellik yapacağım şimdi, böyle luzumsüz tröllerin elenmesi de iyi oldu.
Bavarianla konuşayım 1.000 tl tutarında rolling yapalım hemen bu akşam. Bu postu beğenen ilk 30 kişi rollinge katılabilsin, Hedef 4.000 tl. Tutarsa kelle başı 100 tl.
Tskler yine yönetimin masallahi var:)Ben bir güzellik yapacağım şimdi, böyle luzumsüz tröllerin elenmesi de iyi oldu.
bu kadar düşünceli yöneticilerimiz varken sırtımız yere gelmez evelallahBen bir güzellik yapacağım şimdi, böyle luzumsüz tröllerin elenmesi de iyi oldu.
eyvallah dedeBen bir güzellik yapacağım şimdi, böyle luzumsüz tröllerin elenmesi de iyi oldu.
Mesaj kaybolmasın arkadaşlar. Yukarıdaki mesajı beğenen ilk 30 üye içindir. Listeyi almaya başladım şuanda.Ben bir güzellik yapacağım şimdi, böyle luzumsüz tröllerin elenmesi de iyi oldu.