Bir kaç saat önce uzaklaştırılmıştır.
Bir kaç saat önce uzaklaştırılmıştır.
aynen bende öyle düşünüyorum amaç parasını alabilmekdiBu arada size gerçeği söyleyeyim, bu deli123 rumuzlu arkadaşın foruma bugün tekrar girip başlık atmasının sebebi milyarbet parayı ödermi gibisinden forumda olayımdır. parama çökmesinlerdir :) psikolojisini anlıyorum bu konuda onun. parasını çektikten sonra da girmeyecekti zaten foruma
Tahminler kimden dede?Ben bir güzellik yapacağım şimdi, böyle luzumsüz tröllerin elenmesi de iyi oldu.
Bavarianla konuşayım 1.000 tl tutarında rolling yapalım hemen bu akşam. Bu postu beğenen ilk 30 kişi rollinge katılabilsin, Hedef 4.000 tl. Tutarsa kelle başı 100 tl.
@Milyarbet'in yerinde olsaydım şu konuları okuduktan sonra vicdani olarak parasını ödemezdim şahsen. istediği yere de şikayet edebilir. her sitenin şikayet.var da şikayeti var zaten. ben site desteği olsaydım ödemezdim bu rezillikten sonra.aynen bende öyle düşünüyorum amaç parasını alabilmekdi
en iyisi @Dede nin kendısının yapmasıTahminler kimden dede?
Çok teşekkürler sağolasınBen bir güzellik yapacağım şimdi, böyle luzumsüz tröllerin elenmesi de iyi oldu.
Bavarianla konuşayım 1.000 tl tutarında rolling yapalım hemen bu akşam. Bu postu beğenen ilk 30 kişi rollinge katılabilsin, Hedef 4.000 tl. Tutarsa kelle başı 100 tl.
Aynen ya 90+Lara kadar bekle bekle sonra gol gelsin dede özel seçiyordu sankien iyisi @Dede nin kendısının yapması
bence euorleague basketten gıtmek mantıklı olur :)Aynen ya 90+Lara kadar bekle bekle sonra gol gelsin dede özel seçiyordu sanki
sal kobrayı fuat abi :))@Dede tahminci ben olurum diye begenmedim baktım 29 kisi oldu işi riske etmedim :)
Futbol fazla yok zaten eurolig mantikli bence de :)bence euorleague basketten gıtmek mantıklı olur :)
insanlar başlık sahibine küfür etmemek için zor duruyordu çünkü 2 gündür. herkes bi umut bekliyordu adam kendisini garanti altına almak için bugün geldi yine konu açtı milyarbetten son kez parasını çekmek için. tam kurnaz ama ben yemem dediğim gibi @Milyarbet in bu forum üyelerine vicdanen o şahısın parasını ödememesi gerekiyordu ben site yönetimi olsaydım ödemezdim. veya öderdim atıyorum 8k paramı çekim verdi 6k gönderiridim 2kyı ayırırdım foruma.Dede sen ne güzel bir adamsin :)
Suskun giden forumu bir sözünle neselendiriyorsun :)
İlk 30 Beğeni Listesi
Yazılı Şekilde
@Dagmarus
@umut98
@brcn1453
@FastGhost
@Nothingman
@ravis44
@yamukbozuk
@Heykanbaba
@davut65
@Seri köz getir kardeşim
@lacosste
@fyuksek
@taygunn
@Cesur87
@lutonbaskanı
@Nurullah65
@enesmert93
@Genclerbirligi
@mykan
@Afurkan1
@dele
@acarbey02400
@panalopa
@xmen7772
@iboisen
@BARON NECMİ
@dalyan39
@mosquitos42
@JusticeXx
@emana22
Ben de dagitmayacagini biliyordum da insan bir konu acar 2 acar 3 kere acinca acaba mi dedim şaşırtmadı keresteinsanlar başlık sahibine küfür etmemek için zor duruyordu çünkü 2 gündür. herkes bi umut bekliyordu adam kendisini garanti altına almak için bugün geldi yine konu açtı milyarbetten son kez parasını çekmek için. tam kurnaz ama ben yemem dediğim gibi @Milyarbet in bu forum üyelerine vicdanen o şahısın parasını ödememesi gerekiyordu ben site yönetimi olsaydım ödemezdim. veya öderdim atıyorum 8k paramı çekim verdi 6k gönderiridim 2kyı ayırırdım foruma.