deli123
Üye
- 18 Kas 2018
- 91
- 21
Mobil bankacılık kitli ATM’ye gitmem gerekli paparaya para atmam içinDostum dağıtım icin neyi bekliyorsun onu merak ettim ben siteden odemeyi mi alamadin ? Bu konuya bi ağıllık getirirsen sevinirim
Mobil bankacılık kitli ATM’ye gitmem gerekli paparaya para atmam içinDostum dağıtım icin neyi bekliyorsun onu merak ettim ben siteden odemeyi mi alamadin ? Bu konuya bi ağıllık getirirsen sevinirim
Sana tavsiyem her gun Bi kisiye at arada makara yap cık :) bu konu cok uzadı bakalım sonu ne olacakMobil bankacılık kitli ATM’ye gitmem gerekli paparaya para atmam için
Ne zaman gideceğini de belirt de dürtmeyelim surekli seniMobil bankacılık kitli ATM’ye gitmem gerekli paparaya para atmam için
ben amerika başkanı ile iletişim halindeyim sen adminler ile iletişime geçsen nolurKardeşim adminlerin hepsi ilemiletişim halindeyiz zaten istediğine rapor et daha gruba 1 kere faydan olmamıştır tehdit ediyorsun birde
sizin forumun üyeleri neden futbolcu eşlerinin fotoğraflarını beğeniyorben amerika başkanı ile iletişim halindeyim sen adminler ile iletişime geçsen nolur
ozantufanclub özel forumumuz var ayrıca yakında bu forum ile kardeş forum oalcağız
Var mı la hakaten öyle Bi forum hahahaben amerika başkanı ile iletişim halindeyim sen adminler ile iletişime geçsen nolur
ozantufanclub özel forumumuz var ayrıca yakında bu forum ile kardeş forum oalcağız
ben amerika başkanı ile iletişim halindeyim sen adminler ile iletişime geçsen
emrah abi troll bu yani eğlence. Fazla ciddiye almaVar mı la hakaten öyle Bi forum hahaha
Var mı la hakaten öyle Bi forum hahaha
emrah abi troll bu yani eğlence. Fazla ciddiye alma
Burasi turkiye koccumAmerika başkanına selam söyle burası Türkiye :)
seni futbolcu yapanın...bir gün herkes ozantufanclub'lü olacak o gün geldiğinde görüşeceğiz ne messi ne ronaldo tek gerçek ozan tufan
nasil bi trollsun lan senozanfanculub candir gerisi heyecan ;)
Bayagi makaraya sardık bu deliyi
Odeme yapmazsa atin bunu forumdan adminler
La ciddiye aldım bende uye olmak İcin Google ye yazdım :)emrah abi troll bu yani eğlence. Fazla ciddiye alma