- 28 Ara 2018
- 4,791
- 3,129
Ben kaybettim bile sanirim :ROFLMAO:İlla olanida goturtcen
Ben kaybettim bile sanirim :ROFLMAO:İlla olanida goturtcen
Al iste @BARON NECMİ yat uyu agaBen kaybettim bile sanirim :ROFLMAO:
Yanlış biliyorsun tavuğa cinsel taciz onunki . Kogusundan ayikiyorum olayı :)Biliyorum o olayi memlekette tavuk öldurup cezaevine giren tek kisi sensin
Amk gene linç yedik ben gidiyorum 2 bira çakayımYanlış biliyorsun tavuğa cinsel taciz onunki . Kogusundan ayikiyorum olayı :)
Himm . Sans iste nerden bilebilirki tavugun dile geleceginiYanlış biliyorsun tavuğa cinsel taciz onunki . Kogusundan ayikiyorum olayı :)
@Kayatas bu bizim sabıka kayıtlarımızı görmemiş
Bu ağar olmuş demeyecektin bunu şimdi içip içip sızar :)Yanlış biliyorsun tavuğa cinsel taciz onunki . Kogusundan ayikiyorum olayı :)
Amk sen karşıdan gelene kadar ben 50 kere kupon tuttururumNeyse iş ciddiye binmeden ben uzayim :) Birazdan adresinize bizzat teşrif etmek durumda kalırım.
İşimiz şaka seviliyorsunuz.
Ne yapacan o kadar kuponu tutturunca geldiğimde rusvetmi verecen :)Amk sen karşıdan gelene kadar ben 50 kere kupon tuttururum
Bir gün aynı böyle muhabbet oldu. Telefon çaldı, ben falanca karakol dan falanca memur diye, ben dedim arkadaşlar işletiyor hadi lan oradan diyorum, bak evinden alırım diyor ,masanın altından uzat elini alırsın falan küfürler , en nihayetinde harbiden evden aldılar :)Neyse iş ciddiye binmeden ben uzayim :) Birazdan adresinize bizzat teşrif etmek durumda kalırım.
İşimiz şaka seviliyorsunuz.
Hahahaha yok güzel ağırlamam lazımNe yapacan o kadar kuponu tutturunca geldiğimde rusvetmi verecen :)
Yarın müsait değilim kardesim, evdeyim işlerim var biraz inşallah en kısa zamanda@Kayatas yarin ogleden sonra bi bosluk yaratta abi kendimizi bi cay ocagina kapatip maclara bakalim para lazim kira gunu geldi
Tamamdir :)Yarın müsait değilim kardesim, evdeyim işlerim var biraz inşallah en kısa zamanda
Yanlış biliyorsun tavuğa cinsel taciz onunki . Kogusundan ayikiyorum olayı :)
Tecrübeli adamın hali bir başka oluyor:)Bir gün aynı böyle muhabbet oldu. Telefon çaldı, ben falanca karakol dan falanca memur diye, ben dedim arkadaşlar işletiyor hadi lan oradan diyorum, bak evinden alırım diyor ,masanın altından uzat elini alırsın falan küfürler , en nihayetinde harbiden evden aldılar :)