Süpriz mi yapacaksın :)Benden bildirim bekle
Süpriz mi yapacaksın :)Benden bildirim bekle
********** irlanda liginde bi maç 2 saattir sonuçlanmıyor ona bakıyorum yattık mı kalktık mı ona göre sürpiz neden olmasın cansınSüpriz mi yapacaksın :)
Hamgi maci ariyosun********** irlanda liginde bi maç 2 saattir sonuçlanmıyor ona bakıyorum yattık mı kalktık mı ona göre sürpiz neden olmasın cansın
Oha betco bu maçı iade etti şaka mı buHamgi maci ariyosun
Yarida kaldi desem 4-1 de yarida mac mi kalir :)Oha betco bu maçı iade etti şaka mı bu
Ekli dosyayı görüntüle 28151
Maç bitti yarıda kalmadı 4 1Yarida kaldi desem 4-1 de yarida mac mi kalir :)
Sen kupon tuttuyormuydun ya la :) bı sürpriz de yaparsın bize :)Oha betco bu maçı iade etti şaka mı bu
Ekli dosyayı görüntüle 28151
65 lirama çöktü amk betco altyapısı ne süprizi zaten kafam iyi canlı desteğe bağlanma durumum yok mevzuya bakSen kupon tuttuyormuydun ya la :) bı sürpriz de yaparsın bize :)
65 lirama çöktü amk betco altyapısı ne süprizi zaten kafam iyi canlı desteğe bağlanma durumum yok mevzuya bak
Onlara laf anlatana kadar sızarım amkCanlı desteğe niye baglanmiyon
Ne tuttuysancek o zaman bu sinirlenonuda kaybedersin geceOnlara laf anlatana kadar sızarım amk
Amk 5.5 alt oynadığım maça 4 1 bitmesine rağmen iade veriyor sikermisin sabaha mı bırakırsınNe tuttuysancek o zaman bu sinirlenonuda kaybedersin gece
Sabaha bırak bence, yapacak bişey yok maalesef elin oğlu acimiyor.Amk 5.5 alt oynadığım maça 4 1 bitmesine rağmen iade veriyor sikermisin sabaha mı bırakırsın
şimdi ise hayatım karardı, zerre sansım yok icralığız her yerden ,ilk girdiğimde çok net hatırlıyorum @LeadeRJacK etkinlik yapmıştı kazanmıştım 10 mesajım bile yoktu nerelerden nereye geldik vay be
hatırlıyorum, sürekli sen olurdun ana sayfada, son zamanlarda pek göremiyorum anladım zaten umarım atlatırsın bu süreçleriBurada borç verip ödemediği için borç aldığı kişi yönetime şikayet etti diye borç aldıgı kişiye ana bacı sövüp , 2 gün sonra can ciğer bile olan insan var :
şimdi ise hayatım karardı, zerre sansım yok icralığız her yerden ,
Geberdihatırlıyorum, sürekli sen olurdun ana sayfada, son zamanlarda pek göremiyorum anladım zaten umarım atlatırsın bu süreçleri
sen de çok fazla içiyorsun yanında gidicen gibiGeberdi
Sana şu zikkimi içme diyorum. :)Geberdi