Sen bi wp baksanaAdamsın sen adam ****** et kanser geçecek iyileşiyor
Sen bi wp baksanaAdamsın sen adam ****** et kanser geçecek iyileşiyor
Bu sene cincon kanser edecek milleti keyifle izliyorum kedicikleri :)Adamsın sen adam ****** et kanser geçecek iyileşiyor
Deme öyle sonra linç ediliyoruz amk sil sil hahahaBu sene cincon kanser edecek milleti keyifle izliyorum kedicikleri :)
Ukrayna hattı olduğu için risk yok@FastGhost, senin numaranda herkeste var hayırdır :)
Kardeşim,,herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu forumda herkes kendine yakın gördüğünü neden yalıyor söz meclisten dışarı ama onlar kendilerini iyi biliyor bu forum sadece kendilerininse bizde bilelim uğramayız bile foruma ama şu forumda herkesin eşit olması gerekir sözüm yönetime değil o üyeler kendilerini iyi biliyor iyi akşamlar ...
Dur 5dk ya bakacam tel sarjdaSen bi wp baksana
Hay ukraynasina bi baksana telefonaUkrayna hattı olduğu için risk yok
Amirim olanida kafamizda direk gecis hakkimiz varmiMerkez 216-33... Arkadaşlar herkes elindekini bıraksın uygulama yapacağım kimlikleri çıkartın. @FastGhost sen ekip arabasına geç yavrum direk
Lan direk mimliyiz amkMerkez 216-33... Arkadaşlar herkes elindekini bıraksın uygulama yapacağım kimlikleri çıkartın. @FastGhost sen ekip arabasına geç yavrum direk
AhahaahahahaLan direk mimliyiz amk
Kitap okumaktan daha çok haz veriyor şu yazı :) Teşekkürler değerli yorumun için . @Razor Hocam siz seversiniz ;)Kardeşim,,
Sahi Güven neydi ? Herkes gibi ben de bizlerde , Aileye eskiden katılmış olsun veya yeni katılmış fark etmez, önce birbirimize güveniriz,, Bu güveni kalıcı yapan ise adı üzerinde forumda sürekli kalıcı olmak, meziyetler doğrultusunda katkı vermek, yarar sağlamak olacaktır,,
Seni aramızda sürekli gördüğümüzde , ama paylaşım yaparken, ama sohbete katılırken, ama içerik üretirken hep buralarda olursan , sahip olunan güven duygusu , içi boş olmaktan çıkar, gerçek dostluklara doğru yelken açar,, İşte bunu yakaladığın an bize yakalattığın an , gerçekten bu ailenin bir ferdi olduğunu , iliklerine kadar hissedeceksin,, Gerçek forumsal mutluluğu yakalayacağın gibi, şu an da hissettiklerinden de tamamen arınacaksın,, Bu seni zaten olduğundan çok daha değerli yapacak,, Değerli olmak varken ve yolu da çok kolay iken neden dipsiz çukurda , dehlizlerde çırpınalım,,
Buranın insana verdiği mutluluk da güzel ; acı dolu anılarımızı , gözlerimiz dolarken paylaşıp , dertleşmekte ,,
Zaman ; kendini ve bizleri tanımana katkıyı verecek olan en değerli unsurdur,,
Bekle kardeşim , sonra gör,,
Gün ola, harman ola,,
Saygılar,,
abi bu cevabın için sana çok teşekkür ediyorum konuya çok güzel değinmişsin eline sağlık abi dediğin gibi yapmaya çalışacağım bu konuya böyle cevap verdiğin için ayrıca teşekkürler abiKardeşim,,
Sahi Güven neydi ? Herkes gibi ben de bizlerde , Aileye eskiden katılmış olsun veya yeni katılmış fark etmez, önce birbirimize güveniriz,, Bu güveni kalıcı yapan ise adı üzerinde forumda sürekli kalıcı olmak, meziyetler doğrultusunda katkı vermek, yarar sağlamak olacaktır,,
Seni aramızda sürekli gördüğümüzde , ama paylaşım yaparken, ama sohbete katılırken, ama içerik üretirken hep buralarda olursan , sahip olunan güven duygusu , içi boş olmaktan çıkar, gerçek dostluklara doğru yelken açar,, İşte bunu yakaladığın an bize yakalattığın an , gerçekten bu ailenin bir ferdi olduğunu , iliklerine kadar hissedeceksin,, Gerçek forumsal mutluluğu yakalayacağın gibi, şu an da hissettiklerinden de tamamen arınacaksın,, Bu seni zaten olduğundan çok daha değerli yapacak,, Değerli olmak varken ve yolu da çok kolay iken neden dipsiz çukurda , dehlizlerde çırpınalım,,
Buranın insana verdiği mutluluk da güzel ; acı dolu anılarımızı , gözlerimiz dolarken paylaşıp , dertleşmekte ,,
Gün ola, harman ola,,
Saygılar,,
Döktürmüşsun yine sayın abim. Ama burda gruplaşma var onu soylim mod lar teşkilat kurmuş benim için adam topluyor @Razor :) doveceklermis beni guya, batı da da olsa karadenizliyiz bilmiyorlar :)Kardeşim,,
Gün ola, harman ola,,
Saygılar,,
Sen teşkilatın adamisin. Hani yokmu bişey :)Amirim olanida kafamizda direk gecis hakkimiz varmi
güzel oldu ama sohbeti bile yetiyor :d@Starter123 Nokta atışı konu açmışsın . Uyuyan forumu uyandırdın he :)
Çok teşekkür ediyorum kardeşim:)Kitap okumaktan daha çok haz veriyor şu yazı :) Teşekkürler değerli yorumun için . @Razor Hocam siz seversiniz ;)