- 1 Ara 2018
- 4,259
- 1,850
Çaktırma kafa dağıtıyorum .Karışmasın ortalık diye. Ama 1.5 üst :)Sanmam Msl bu sezon patlak dokunmamak lazim
ilk girdiğimde çok net hatırlıyorum @LeadeRJacK etkinlik yapmıştı kazanmıştım 10 mesajım bile yoktu nerelerden nereye geldik vay beValla hacı burada ne etkinlikler gördüm ben forumda 2 3 mesajı olan üyelerin ödülü alıp bir daha görünmediğini. Etkinligi yönetim yapmıyor üye yapıyor para onun parası istediğine dağıtır takma kafana bunları;)
Saitim sende varsın tabi ki mk ne çok muşuz be :ROFLMAO:Vay bee
Sen yinede usteleme bence sikinti buyuk Botafago var iy 1.5 daha mantikli gibi bide ona bakÇaktırma kafa dağıtıyorum .Karışmasın ortalık diye. Ama 1.5 üst :)
Ulan ben 2. Ye bile gelmiyorum . Bırakıcam forumu . @BARON NECMİ hadi bakalım , demet akalın diyerek uzaklaşalım .
Ama artık bizim için sen yoksun.Saitim sende varsın tabi ki mk ne çok muşuz be :ROFLMAO:
Döverler diye korkuyorum abi kusura bakmasın kimseForumda birbiri ile yüzyüze görüşen oldumu ?
@Kayatas abimle ben varim :) dukkanlar arasi 20 mtForumda birbiri ile yüzyüze görüşen oldumu ?
Halen teskilatsiniz düşüncelerim değişmedi kavga mı cikarmak istiyorsun ? Adres vereyim gel :)Hatta bir ara teskilat olmustuk @sonerx neyseki sonradan dagildi teskilat :) :) :)
razorla maxaljin sanırım buluşmuştuForumda birbiri ile yüzyüze görüşen oldumu ?
Dusunmek lazim :)Ama artık bizim için sen yoksun.
hahahahahaTOronto - Orlando city ilk yarı 1,5 üst :)
Adres ver adres :)Döverler diye korkuyorum abi kusura bakmasın kimse
Halen teskilatsiniz düşüncelerim değişmedi kavga mı cikarmak istiyorsun ? Adres vereyim gel :)
@emana22 banladim diğeri zaten ayık gezmiyor :) yanlış yoldaşın soylim :)ben fenerlileri alsam yeter yani @emana22 ve @FastGhost :)
Emrah abiyle sen kenarda bekle @FastGhost gerekeni yaparben fenerlileri alsam yeter yani @emana22 ve @FastGhost :)