Bu görsel bugün kaç defa daha gelicek merak içindeyim
Kullanici adim Hsnkls61
Ekli dosyayı görüntüle 12616
Kullanici adim Hsnkls61
Ekli dosyayı görüntüle 12616
Kardeşim izlemedm valla çok yoğundum,,belki bu akşam izlerim,,Bırak bırak kesin benim filmi izledin hastaneye kaldırdılar seni :)
Dinlen toprağım hoşgeldin :)Kardeşim izlemedm valla çok yoğundum,,belki bu akşam izlerim,,
Uzandım yatağa dınleniyorum:)
Böyle kisileri gorunce insanligimdan utaniyorum şu bağışta bile çakallik pesindeler.Bu görsel bugün kaç defa daha gelicek merak içindeyim
Merak ettim baktım şimdide Google'da bir dünya görsel var kirpip atiyorlar , Ama yermi Anadolu çocuğu? YEMEZ :)Bu görsel bugün kaç defa daha gelicek merak içindeyim
Sende hoşgeldin kardeşim, aramıza yeni katilmissin bu arada , tekrardan hoşgeldin :)VATAN SAĞOLSUNNN
K.ADIM:TEKNOMANYAK
Dm den mesaj atmıştım admin kullanıcı adı kabzmanEtkinlik 20:00'de sona eriyor . Bilginize . İyi forumlar
Razor12 kardeşim gönderiler hakknda bilgi verilcek mi onaylandı mi onylanmadi mi diyeEtkinlik 20:00'de sona eriyor . Bilginize . İyi forumlar
bizde mutluyuz senin gibi bir üyeye sahip olduğumuz için.Arkadaşlar çok yoğundum bugün,,
Vesile ne olursa olsun yapılan davranış çok güzel,,
Burda olduğum için mutluyum,,
Saygılar,,
Teşekkür ederim dede size ve ekibinize,,bizde mutluyuz senin gibi bir üyeye sahip olduğumuz için.
Yüklemeler ne zmn olacakEkli dosyayı görüntüle 12640
3.liste betasus yetkilisine iletilmiştir . Mesaj atıpda adını göremeyenler var ise PM atabilir . Konu aktifdir .
Eklendi krdsm bana bak bii sendeYüklemeler ne zmn olacak