Ben de sms ile gönderim yaptım hatta 3 ayrı ekran görüntüsü aldım napalım Papara yok diye bağış yapmayalimmi
Kullanıcı adım Lebronjr sayın @Betasus ister ekleyin ister eklemeyin ben elimden geleni yaptım kolay gelsinBen de sms ile gönderim yaptım hatta 3 ayrı ekran görüntüsü aldım napalım Papara yok diye bağış yapmayalimmi
Görmemistim ama sağlık olsun altta geçerli yazınca sonrasına bakmadım para yerine gitsinde bonus almasakta olurSms ile yapılan bağışlar gecersizdir. Lütfen konunun ilk mesajını okuyunuz.
sms bağışları maalesef gecerli olmamaktadır.Şunda bile hile hurda yapiyosunuz ne diyeyim.Kullanici adım Giresun28 sayın @Betasus
Sen kendini ne zannediyorsun.Mehmetçik vakfına bağış yaptık kullanıcı adı mucahitsc Ekli dosyayı görüntüle 12572
@Dede @razor12 ilgilenirmisiniz bir adet dolandırıcı dahaMehmetçik vakfına bağış yaptık kullanıcı adı mucahitsc Ekli dosyayı görüntüle 12572
Uzaklaştırıldı kendisi sınırsız bir şekilde. Bu tür bir konuda hile hurda yapılmasi değil, düşünülmesi bile saçmalıktır.@mucahitsc attigi resim ilk sayfada @Felicilianolopez ile attığı resim ile ayni
Abi yemin ederim içimi döktün ya rahatladımSizin yapacaktınız isi **** ***** ****** 20 tl icin gidin ****** ****** ****** satın ama bu konuya bulasmayın rica ediyorum bakın kibarca rica ediyorum
Sakin biriyim sabahtan beridir kendimi tutuyorum ama şunlardan ne vatana ne de millete zerre fayda olmaz savaş olsa 3 kuruş için tüm benliğini satacak karaktere sahip kişiler.Sizin yapacaktınız isi **** ***** ****** 20 tl icin gidin ****** ****** ****** satın ama bu konuya bulasmayın rica ediyorum bakın kibarca rica ediyorum
Valla kendimi ban yememek için tutabildim ama insanı zorluyorlarSakin biriyim sabahtan beridir kendimi tutyorum ama şunlardan ne vatana ne de millete zerre fayda olmaz savaş olsa 3 kuruş için tüm benliğini satacak karaktere sahip kişiler.
O tür konularda tarih, saat gibi bilgileri ile birlikte istenmiştir. Moderatörler tarafından çoğu üye için Papara yerine bağış yapılmıştır. Bunlara rağmen montaj üsulu hile yapan varsa artık onun kendi vicdanına bırakıyoruz. Yakalanması durumunda forumda yeri yoktur.Şimdi benim anlamadığım bir olay var aydınlatırsanız sevinirim. rollingler hep bağışla oluyordu, bunu şimdi farkettiniz, rolling etkinliklerinde bu şekilde yapanlar da var öyleyse doğrumudur ?
Şimdi benim anlamadığım bir olay var aydınlatırsanız sevinirim. rollingler hep bağışla oluyordu, bunu şimdi farkettiniz, rolling etkinliklerinde bu şekilde yapanlar da var öyleyse doğrumudur ?
öyleyse tamam problem yok. aklımda bi soru işareti oldu çünkü haksız kazanç olmasın diyeTek tek kontrol ediyorum . Tarih ve saatsiz olanları rollinglere dahil etmiyorum . Bugünkü betasus twitter sayfasında da paylaşıldığı için böyle oldu . Başka öğrenmek istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim