hocam banka uzerinden online bagis yapsak yine gecerlimi ?Konu yorumlara acıktır.
Abi sms ile bu kampanyaya yaptigim bagisla retribet rollinge katilabiliyor muyuzKonu yorumlara acıktır.
Hayır sadece papara ile gonderim sağlayanlar katılabilecek o etkinliğe. Mecburen boyle yapmak durumunda kaldık sizde gordunuz neler yapıldığını.Millet 20 tl için sahte bağış atar olmuş utandım
Abi sms ile bu kampanyaya yaptigim bagisla retribet rollinge katilabiliyor muyuz
Tamamdir abicim sıkınto yokcok haklisinHayır sadece papara ile gonderim sağlayanlar katılabilecek o etkinliğe. Mecburen boyle yapmak durumunda kaldık sizde gordunuz neler yapıldığını.
Hayır dostum sadece papara ile verilen hesaba gonderim yapabilmektesiniz. Toplu olarak biz mehmetcik vakfına gonderilen tüm miktarı bağış yapacağız gün sonunda.hocam banka uzerinden online bagis yapsak yine gecerlimi ?
Tamam da papara hesabimda para yok bankadan internet uzerinden gonderim saglayip dekontu aticaktim neden boyle oldu ki simdiHayır dostum sadece papara ile verilen hesaba gonderim yapabilmektesiniz. Toplu olarak biz mehmetcik vakfına gonderilen tüm miktarı bağış yapacağız gün sonunda.
Sms ile yapılan bağışlar gecersizdir. Lütfen konunun ilk mesajını okuyunuz.