- 12 May 2019
- 2,417
- 1,892
@Betasus Büro Destek en sevmediğim betco altyapılı sitelerden birisidir bir türlü ısınamadım size gönül fethetmenin tam zamanı yap bi güzellik :)
Ooo reis yumruğunu masaya vurdu :)) HelallMerak etmeyin bende :)
NekiyoruzMerak etmeyin bende :)
Sonraki mesaj: Yatırım yapıp avantajlı promosyonlarımızdan faydalanabilirsiniz.Merak etmeyin bende :)
Gönderme banaysa diye cevap hakkımı kullanıyorum. Hala aynı fikirdeyim sosyal medya temsilcisi nezaket gösterip burda sorumluluk altına girmeye çalışıyor olabilir. Fakat ben sitenin yönetiliş mantalitesi hakkında hala aynı düşünüyorumBazı arkadaşlar başımızı döndürüyor . 360 ' lar görüyorum .
yazdıkda abicim hangisi geldi dün sağolsun retro bugünde betasus@Betasus Büro Destek in ben birşey yapacağını sanmıyorum bir süre daha :) @xmen7772 abi sende konu başlığını bir onlara özel açmışsın diğer sponsorlara yazamıyoruz
Çekim paylaş freespinEvet napalım önerileri alalım lütfen
çekim yapanlara bonus veya freespin olabilir min 50tl yatırım yapıp son 1hafta içinde yapanlara jest de yapabilirsiniz fikir geliştirebilirEvet napalım önerileri alalım lütfen
duble olur güzel olur bence fark yaratır hem rolling hem çekim işiçekim yapanlara bonus veya freespin olabilir min 50tl yatırım yapıp son 1hafta içinde yapanlara jest de yapabilirsiniz fikir geliştirebilir
Herkesin banka hesabına 100 tl çevrimsiz;)Evet napalım önerileri alalım lütfen
%100 papara yatırım bonusu çevrimsiz max 50tl :) max çekim sınırsızzzEvet napalım önerileri alalım lütfen
20 fre spin olsa 15 dk ko u açılsa 15 dk içinde k adını yazana 15 20 fre spin olsa güzel olurEvet napalım önerileri alalım lütfen
Üstat direk 50 spin 1 liralık spinlere yapıştıraydınEvet napalım önerileri alalım lütfen