@xmen7772 abi söz verdi @Betasus Büro Destek yarın yaparız bir etkinlik diye
Parti kur oy verelimgene iş bize kaldı :) destek verinde bugünde @Betasus Büro Destek ile yola devam edelim okuyup geçeni varya :) konu altına herkes yorum yazsın arkadaşlar hadi gazamız mübarek olsun
Destek bürolar kayıp :)hayırdır sustu herkes :)
Biz yanindayiz . Napican baskasıniben gerekeni yaptım konuyu açtım dahada konuşmam okuyup okuyup 2 kelime yazmadan geçenler var sanki direk bana yükleme yapıyorlar mk :)@betasus büro destek ortaya çıksın hepsi damlar şimdi
Burdayız abi :) hep destek Tam destekben gerekeni yaptım konuyu açtım dahada konuşmam okuyup okuyup 2 kelime yazmadan geçenler var sanki direk bana yükleme yapıyorlar mk :)@betasus büro destek ortaya çıksın hepsi damlar şimdi
U21 Women mı abi@madmen 3.5 üst aldım son parayla 1 gol lazım bil bakayım hangi maça :)
varmı u21 women hani :)U21 Women mı abi
Çin’den vazgeçmemiştirsin abi guan maçına almıştırsın :)@madmen 3.5 üst aldım son parayla 1 gol lazım bil bakayım hangi maça :)
nasılda biliyor ya :) tam isabetÇin’den vazgeçmemiştirsin abi guan maçına almıştırsın :)
Vietnam’a açmamışlar yoksa onla Çin’e kombine yapardın :) :) :) :)@madmen 3.5 üst aldım son parayla 1 gol lazım bil bakayım hangi maça :)
Betasusa hesap açalı 5 ayı geçti 2kez çekim yapabildimarada bir çekim yapıyoruz be kardeşim çekim yap kazan derse sıçtık foyamız ortaya çıkar :)