antalyalımısın sen kardeşBetasusa hesap açalı 5 ayı geçti 2kez çekim yapabildim
antalyalımısın sen kardeşBetasusa hesap açalı 5 ayı geçti 2kez çekim yapabildim
Antalyalıyımantalyalımısın sen kardeş
al sana avatar abi nickinin hakkını vergene iş bize kaldı :) destek verinde bugünde @Betasus Büro Destek ile yola devam edelim okuyup geçeni varya :) konu altına herkes yorum yazsın arkadaşlar hadi gazamız mübarek olsun
1 ay gelip kalacağım antalyada muratpaşada inşallah agustos 15 den sonra :)Antalyalıyım
bunumu yapayım avatar :)al sana avatar abi nickinin hakkını ver
Ekli dosyayı görüntüle 20920
isminin hakkı bunu veriyor yap ama hangi karakteri sevdiğini söyle bana bulayımbunumu yapayım avatar :)
Muratpaşanın neresi abi bende muratpaşadayım :)1 ay gelip kalacağım antalyada muratpaşada inşallah agustos 15 den sonra :)
Yolun düşerse dokumadayım bende buyur gel bi çayımızı iç1 ay gelip kalacağım antalyada muratpaşada inşallah agustos 15 den sonra :)
Muratpaşanın neresi abi bende muratpaşadayım :)
gelince haber veririm talya otelin arkasındayım baronYolun düşerse dokumadayım bende buyur gel bi çayımızı iç
Ben sevmedim. Orayı hiç kazanamadım.Bizden daha çok o sitede kaybedip çekim yapamayıp ama genede vazgeçmeyen varmı acaba merak ediyorum
bakalım guanzuhou maçında 1 gole kasa 25 olur ufak ufak takılırız vakit geçerYav ben direk yattim alır almaz :(
Sendemi yattin abibakalım guanzuhou maçında 1 gole kasa 25 olur ufak ufak takılırız vakit geçer
yatmakla yatmamak arasında bir yerdeyim kardeşimSendemi yattin abi
Abi gelirse 25 diyon adamlar 50 yatirdiyatmakla yatmamak arasında bir yerdeyim kardeşim