Ne alaka amk senin 2100 maxin 1800 300 tl için mi miktardan dolayı 9dan sonra hayırdırMerhabalar hoşgeldiniz.Miktardan dolayı mesai saatlerinde 09:00 dan sonra ödenmeniz sağlanacaktır.
Ne alaka amk senin 2100 maxin 1800 300 tl için mi miktardan dolayı 9dan sonra hayırdırMerhabalar hoşgeldiniz.Miktardan dolayı mesai saatlerinde 09:00 dan sonra ödenmeniz sağlanacaktır.
Valla böyle diyorlar iyice kabak tadı vermeye başladı sabah veririm talebi artıkNe alaka amk senin 2100 maxin 1800 300 tl için mi miktardan dolayı 9dan sonra hayırdır
orasıda var durum iyice aşkı memnu senaryosuna döndü amkNe alaka amk senin 2100 maxin 1800 300 tl için mi miktardan dolayı 9dan sonra hayırdır
Sabah 9 da vermek en temizi şimdi sinirlendirip onuda riske atmak istemiyorum sana ödediler para kaldı mı bide o var@barish, Dostum ısrarcı ol, parayı yersen diye bekliyorlar. İnan bana her dakika başı tekrar tekrar bağlanıp yazdım. En sonunda kadın bıktı bizzat ben ilgileneceğim dedi. Git 1800 çekim ver sende. 300 kalsın yarına, bakalım ne diyecekler.
Valla sen bilirsin, ama paradan ziyade oyalama taktiği gibime geliyor.Sabah 9 da vermek en temizi şimdi sinirlendirip onuda riske atmak istemiyorum sana ödediler para kaldı mı bide o var
Oyalasınlar bakalım ben 1TL bile oynamam çekimi veririm sabah ama bu yapılanı unutmamValla sen bilirsin, ama paradan ziyade oyalama taktiği gibime geliyor.