Perunun diğer macida 0-5 bitti :) sezonun maaşı çıktı :)Silerler oynama hiç keyfine sanalspora gir takıl para bitene kadar bakalım nereye kadar gidebileceksin
Perunun diğer macida 0-5 bitti :) sezonun maaşı çıktı :)Silerler oynama hiç keyfine sanalspora gir takıl para bitene kadar bakalım nereye kadar gidebileceksin
90+da 3 gol güzel şike yaptılar ama ben ilk yarı 1.5 alttsn aldım parayıPerunun diğer macida 0-5 bitti :) sezonun maaşı çıktı :)
İyi geceler bro, alırsak parayı sana bi' etiket çakarız.Ben yatıyorum herkese iyi sabahlar pöfür pöfür esiyor kaçırmayayım
Evli adamsın bu saate kadar uyumaman hata hayırlı gecelerBen yatıyorum herkese iyi sabahlar pöfür pöfür esiyor kaçırmayayım
90+da 3 gol güzel şike yaptılar ama ben ilk yarı 1.5 alttsn aldım parayı
Ban hakkım olsada seni banlasam bu nasıl şarkı amkdinleyin kendinize gelin
Yavru uyuyordum da sıcaktan uyuyamıyorum bir de bebek var onunda başında biri lazım gece uykumdan uyandığımda sinirleniyorum geçtim yatağa şimdi yazın çok problemEvli adamsın bu saate kadar uyumaman hata hayırlı geceler
Harbi mi@barish, @FastGhost, yatırdılar. Canlı desteğe dakika başına bağlan ve papara iste hemen.
Tek derdin bu olsunYavru uyuyordum da sıcaktan uyuyamıyorum bir de bebek var onunda başında biri lazım gece uykumdan uyandığımda sinirleniyorum geçtim yatağa şimdi yazın çok problem
Işınlan dakika başı bağlan forumdan geliyorum de. Papara iste. Dakika başı bağlana bağlana çözdüm.Harbi mi
Bunlar sana mı iş koyuyor başkanHarbi mi
Valla anlayamadım bağlanıyorum şimdi bi sorucamBunlar sana mı iş koyuyor başkan
Başka bi derdim yok şükür hayatta borç yok harç yokTek derdin bu olsun
amk önüme çıktı tam şahinci şarkısıBan hakkım olsada seni banlasam bu nasıl şarkı amk
Valla her dakika başı tekrar tekrar bağlandım. Kadın bizzat ben ilgileneceğim dedi bi' süreden sonra.Bunlar sana mı iş koyuyor başkan
Merhabalar hoşgeldiniz.Miktardan dolayı mesai saatlerinde 09:00 dan sonra ödenmeniz sağlanacaktır.Valla her dakika başı tekrar tekrar bağlandım. Kadın bizzat ben ilgileneceğim dedi bi' süreden sonra.
Paraları var ama bilerek ödemiyorlar. Bakiyeyi eritin diye, yüksek ihtimal olay bu. @barish