4k sizde var çekim 1.5k da biri dsha var başka konuya yazmış şimdi bulamam 5.5 k para bekliyor sadece forum bakiyesi olup uyuyan vardır eder 10k hadi site kapattı kaçtı 10k komplo teorileri
Düşününce mantıklı geliyor ulan ya4k sizde var çekim 1.5k da biri dsha var başka konuya yazmış şimdi bulamam 5.5 k para bekliyor sadece forum bakiyesi olup uyuyan vardır eder 10k hadi site kapattı kaçtı 10k komplo teorileri
Öndeki wipbet arkadaki ben amk ahhahah
@FastGhost, Acaba foruma bi' başlık açıp para çekeceğiz destekkkkkkkkkkkkkkkkkkk falan mı yazsam. Gol bekler gibi çekim beklesek. :LOL: :LOL: :LOL:
10k iyi para gidip yeni site açarlar yine dolandırırlar sadece 5.5 k çekim bekliyorsunuz şuan lisansı bile yok sitenin farkındamısınız netent oyunu olmayan betco dan korkmuyorum da değil gerçi betasus sağlamÖndeki wipbet arkadaki ben amk ahhahah
Bizim paraları ödeyip max 500 tl %100 çevrimsiz yapsalar yatırımlardan daha çok kaldırırlar10k iyi para gidip yeni site açarlar yine dolandırırlar sadece 5.5 k çekim bekliyorsunuz şuan lisansı bile yok sitenin farkındamısınız netent oyunu olmayan betco dan korkmuyorum da değil gerçi betasus sağlam
Paparaya çok para ödüyorsun komisyon ecopayze veya jetona geç benceBizim paraları ödeyip max 500 tl %100 çevrimsiz yapsalar yatırımlardan daha çok kaldırırlar
Geliyor para@barish, Biraz önce şunu yazdılar; xxxx bey sizi daha fazla bekletmemek adına çekiminizi paparadan alacağız ilgili birimlerimize ilettim durumu bu çekiminizi iptal ediyorum.Papara ile talep verdikten sonra ortalama 15 dakika içerisin de hesabınız da olacaktır.
Şimdi bağlandım şunu yazdılar; Paparada bir kopukluk yaşıyoruz şuanda düzeldiği an hesabınız da olacaktır.Bugün gece saatlerinden itibaren yapılan bu güncellemeden dolayı kaynaklanan bir sorundur gidip gelmeler olmaktadır
Bende şöyle bir cevap yazdım;
Ben giriyorum paparaya cayır cayır
Herkes giriyor yani :)
Gelen cevap; paparada değil sorun bizim tarafımızda kaynaklanmaktadır zaten.
:LOL: :LOL: :LOL:
Yürüyerek geliyorsa demek.Geliyor para
Çekimine izin verildi mi@barish, Biraz önce şunu yazdılar; xxxx bey sizi daha fazla bekletmemek adına çekiminizi paparadan alacağız ilgili birimlerimize ilettim durumu bu çekiminizi iptal ediyorum.Papara ile talep verdikten sonra ortalama 15 dakika içerisin de hesabınız da olacaktır.
Şimdi bağlandım şunu yazdılar; Paparada bir kopukluk yaşıyoruz şuanda düzeldiği an hesabınız da olacaktır.Bugün gece saatlerinden itibaren yapılan bu güncellemeden dolayı kaynaklanan bir sorundur gidip gelmeler olmaktadır
Bende şöyle bir cevap yazdım;
Ben giriyorum paparaya cayır cayır
Herkes giriyor yani :)
Gelen cevap; paparada değil sorun bizim tarafımızda kaynaklanmaktadır zaten.
:LOL: :LOL: :LOL:
Verseler ne yazar. 3 kez izin verip sonra iptal ettiler. İlk çekim de papara idi izin verdiler sonra 4 saat geçince iptal ettiler.Çekimine izin verildi mi
Geçer inşallah yaVerseler ne yazar. 3 kez izin verip sonra iptal ettiler. İlk çekim de papara idi izin verdiler sonra 4 saat geçince iptal ettiler.
Sana 9 diyorlar buna 15 dakika diyorlar beklemeyelim diyorlar seninkini mi ödeyemeyecekler anlamadımGeçer inşallah ya
İnşallah. Açık konuşayım, dede olmasa arada umudum olmaz ama forumdan bahsedince u çizdiler.Geçer inşallah ya
15 dk nın üzerinden 45 dk geçti.Sana 9 diyorlar buna 15 dakika diyorlar beklemeyelim diyorlar seninkini mi ödeyemeyecekler anlamadım