M
maxaljin
Misafir
Şimdi de anında havale verin dedi verdim yine iptal ettiler, canlı desteğe bağlanamıyorum. Okundu yazıyor ama cevap vermiyorlar.
Paparada güncelleme varmış 1 saattir bekliyorum yatırım icinBende yaticam su time4betsten çekim vereyim 3 saat dolmadi bi
Karıştırmışımdır.Diğer konunda sana sordum wipbet dimi bu diye değil demiştin la
Canlı desteği biraz uyuz evetŞimdi de anında havale verin dedi verdim yine iptal ettiler, canlı desteğe bağlanamıyorum. Okundu yazıyor ama cevap vermiyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 21208
50 attım da önceden kayıplarım var 1k'ya yakın. İlk defa çekiyorum bu siteden.@maxaljin kaç tl yatırıp çekmeye çalıştın
Ben parça parça 1850 yaturdım 2160 çekmek istedim böyle yaptılar50 attım da önceden kayıplarım var 1k'ya yakın. İlk defa çekiyorum bu siteden.
Gerçi sabah verin dediler belki öderler şimdiden kötülemiyimBen parça parça 1850 yaturdım 2160 çekmek istedim böyle yaptılar
Papara yatırdım kendileri dedi anında havale diye.Ben parça parça 1850 yaturdım 2160 çekmek istedim böyle yaptılar
cincin ilk yarı 1 gol atsa hemen verecem çekimiTime4betsten şimdi 250 cekim verdim 3 dkda yattı la
Dur öyle deme belli olmaz dede bi konuşsun senin olayı bana canlı sabah ödenecek dedi ben beklicemPapara yatırdım kendileri dedi anında havale diye.
Canlı destek cevap vermiyor. Çöktüler paraya arkadaşlar, alırsa forum alır.
Ekli dosyayı görüntüle 21209
Ödeseler bile şu yaptıkları çok kaybettirir kendilerine.Ben Wipbet in odemeyecwgini sanmıyorum ya öderler diye düşünüyorum. Ödemezlerse de çok şey kaybederler
Silerler oynama hiç keyfine sanalspora gir takıl para bitene kadar bakalım nereye kadar gidebileceksin24 lira bakiye kaldiydi 0lamamislar dur bakalım oynasalim azcık
Valla siteden çok dede'ye güveniyorum. Şu anlık net bir şey olmasa da bu yaptıkları sabit insanları oyalama taktikleri. Bunları bilmeyen yoktur.Dur öyle deme belli olmaz dede bi konuşsun senin olayı bana canlı sabah ödenecek dedi ben beklicem