M
maxaljin
Misafir
@FastGhost, Şimdi de çekimi mi iptal ettiler. Neden soruyorum risk birimi öyle karar aldı diyorlar.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Ne kadarmış biliyor musun yada neden reddetmişler?@barish inda parayı reddetmişler
Risk birimi öyle karar aldı ne demek sadece cevap bu mu@FastGhost, Şimdi de çekimi mi iptal ettiler. Neden soruyorum risk birimi öyle karar aldı diyorlar. Dolandırıcı bunlar.
2kNe kadarmış biliyor musun yada neden reddetmişler?
Aynen.Risk birimi öyle karar aldı ne demek sadece cevap bu mu
Bonusu aynı maçlara oynayıp çevirdiğin için olabilir mi acaba?Aynen.
Hayır değil. Kurallarda yazıyor. Sordum zaten sorun yok dediler. Onunla alakası yokmuş.Bonusu aynı maçlara oynayıp çevirdiğin için olabilir mi acaba?
Risk birimi oynadığın maçları şüpheli bulmuş e bakiyeyi sildiler miHayır değil. Kurallarda yazıyor. Sordum zaten sorun yok dediler. Onunla alakası yokmuş. Risk birimi oynadığım maçları şüpheli bulmuş.
Hayır.Risk birimi oynadığın maçları şüpheli bulmuş e bakiyeyi sildiler mi
Allah allahHayır.
Yalnız bu adamın 4 saat önce verdiği çekimi iptal etmişler @barishDolandırıcı bunlar hocam.
Söyledikleri sürekli çelişiyor. Parayı vermemek için her yolu deniyorlar. Bak bir kişi olsak tamam da 5 dk da iki kişiyiz aynı şeyi yaptıkları.Bekleyin sabah ola Hayrola.
Of ofYalnız bu adamın 4 saat önce verdiği çekimi iptal etmişler @barish
Diğer konunda sana sordum wipbet dimi bu diye değil demiştin laYatırsalar bile bunlar dolandırıcı özünde belli oldu. Söyledikleri sürekli çelişiyor. Parayı vermemek için her yolu deniyorlar. Bak bir kişi olsak tamam da 5 dk da iki kişiyiz aynı şeyi yaptıkları.