- 11 Şub 2020
- 71
- 31
Beyler ana para ve bonus çevrimi 1.30 olan ve kombinede her maç 1.30 olması gerekirken 3 lü kombine yaptım bir maçın oranı 1.25ti ve kupon kazandı. Kazanç siliniyor mu yoksa kazanç kalıyor ana çevrime etkisi olmuyor . Hangisi ?
hangi siteden oynadığına bağlıBeyler ana para ve bonus çevrimi 1.30 olan ve kombinede her maç 1.30 olması gerekirken 3 lü kombine yaptım bir maçın oranı 1.25ti ve kupon kazandı. Kazanç siliniyor mu yoksa kazanç kalıyor ana çevrime etkisi olmuyor . Hangisi ?
Freybet hocam canlı desteğe sordum ama anlamadı 1 maçı kaçırmışım 1.30 dan düşüktü oranı diğer 2 maç 1.50-1.60 dı kombine kazandıhangi siteden oynadığına bağlı
Orasını bilmiyorum bazı dandik siteler hiç affetmez siliyor, sağlam site yeni cevirim istiyor.. Çok da kötü değil orası bence cevirimden sayılmaz sadece yeni çevirim isterFreybet hocam canlı desteğe sordum ama anlamadı 1 maçı kaçırmışım 1.30 dan düşüktü oranı diğer 2 maç 1.50-1.60 dı kombine kazandı
o kadar sorun etmezler en fazla tekrar çevirirsin . sanmıyorum silecekleriniBeyler ana para ve bonus çevrimi 1.30 olan ve kombinede her maç 1.30 olması gerekirken 3 lü kombine yaptım bir maçın oranı 1.25ti ve kupon kazandı. Kazanç siliniyor mu yoksa kazanç kalıyor ana çevrime etkisi olmuyor . Hangisi ?
valla hocam ilk defa betcodan oynuyorum genelde bonussuz cascade alt yapıyı kullanıyordum bunaldım rus sitelerinden şansım açılır diye geçtim betcoya / bana şöyle %15-20 çevrimsiz veren sağlam bir betco önerebilir misin maksimum 2-3 bin lira çekerim öyle büyük paralar çekmemo kadar sorun etmezler en fazla tekrar çevirirsin . sanmıyorum sileceklerini
@Retrobet Büro Destek iyidir ama %10 çevrimsiz, sorun yaşamazsın (:valla hocam ilk defa betcodan oynuyorum genelde bonussuz cascade alt yapıyı kullanıyordum bunaldım rus sitelerinden şansım açılır diye geçtim betcoya / bana şöyle %15-20 çevrimsiz veren sağlam bir betco önerebilir misin maksimum 2-3 bin lira çekerim öyle büyük paralar çekmem
bana 10 dk sürmedi göndermesibetlist çekim yaptım da 1.5 saattir onaya bile düşmedi patlamaz dimi bu site
Yumruğu vursa bayıltırdı
öderler umarım kardes tebriklerbetlist çekim yaptım da 1.5 saattir onaya bile düşmedi patlamaz dimi bu site
Ne yaparsan yap bizim milletimize anlatamazsın