- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
İlk yarı gol ile başlarsa Real, o ateş ile umarım seriye takar :)Bakalım kardeşim ama çok çok zor bu saatten sonra
İlk yarı gol ile başlarsa Real, o ateş ile umarım seriye takar :)Bakalım kardeşim ama çok çok zor bu saatten sonra
sanki olacak gibiReal 3-2 yaptı, 2 gol daha aslanlarım,,
Tipsterim:) Seni sevdiğimi bilirsin kalp ? kırıklığı istemem ona göre ben Dayıyım :)Yoo kardeşim, geçenlerde vardı , ondan görmüşsündür Tipsterim :)
Özelimiz kapalı ulu orta konusturma bizi be dayı gerek yok böyle seylere :)Tipsterim:) Seni sevdiğimi bilirsin kalp ? kırıklığı istemem ona göre ben Dayıyım :)
Hain Mod mu kapattı :)Özelimiz kapalı ulu orta konusturma bizi be dayı gerek yok böyle seylere :)
Sağlık olsun kardeşim,,yuh real
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk, Real Madrid'in konuğu olacak.yuh real
Dostum bets10 reale verdik gümledik ya :(UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk, Real Madrid'in konuğu olacak.
Ukrayna ekibinde dev maç öncesi corona virüs vakaları nedeniyle kadro erozyonu yaşanıyor.
Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Luis Castro, Madrid'e 20 futbolcuyla gitti. Bu futbolcuların 5'i ise U21 takımından alındı.
Durumu değerlendiren Teknik Direktör Luis Castro, ''Bu bir kabus gibi. Başımıza böyle bir şey gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Ancak sahip olduğumuz dünya artık böyle'' dedi.
Yurt dışı basınında yer alan haberlere göre Shakhtar'da Andriy Pyatov, Taison, Alan Patrick, Junior Moraes, Mykola Matviyenko ve Taras Stepanenko ile birlikte 10 futbolcu corona virüs testlerinin pozitif çıkması nedeniyle bu karşılaşmada görev yapamayacak.
Şu eksiklere rağmen hem de
Dayı dünya alem kan ağlıyordur emin ol. Şu haberi okuyan adam dalmıştır geçmiş olsun :( Bi kötü yanı da başka özel oran alamayacaksınDostum bets10 reale verdik gümledik ya :(
Ya ne güzel yenseydi, 22 maçlarında bi çevrim yapardık,,Dayı dünya alem kan ağlıyordur emin ol. Şu haberi okuyan adam dalmıştır geçmiş olsun :( Bi kötü yanı da başka özel oran alamayacaksın
Adana demir umraniyemiarkadaşlar resmi korner sonuçlarını nerden bulabilirim tff 1.lig bır bahısım var adanademırspor umranıye ılk yarı kornerler 3 ust butun sıtelerde 3 korner gorunuyor betcorunst 2 korner olarak sonuclandırdı 2 gun bekletıkten sonra
eveteAdana demir umraniyemi
Flas ve sofada 3 tane gorunuyo 1 tane adana 2 tane umraniye
bende 3 buldum kupon bugun kaybettı olarak sonuclandırılmıs ama hala saglayıcıdan cevap beklıyorlar mıs beklıyelm bakalımFlas ve sofada 3 tane gorunuyo 1 tane adana 2 tane umraniye
Tffnin resmi sitesinede baktim istatislik yoo boyle ilk yari filan verenbende 3 buldum kupon bugun kaybettı olarak sonuclandırılmıs ama hala saglayıcıdan cevap beklıyorlar mıs beklıyelm bakalım
aynen bende baktım bulamadım valla olmadı acıp macı ızlıycez heraldeTffnin resmi sitesinede baktim istatislik yoo boyle ilk yari filan veren