- 27 Mar 2020
- 239
- 713
hb buyuk kral :)Hg kucuk kral :)
hb buyuk kral :)Hg kucuk kral :)
Özeli kapattım kral her sey ulu orta bundan sonra tokatlanacaksak da ulu orta :)ben sana ozelden nıye yazamıyorum abı
gonder ordan 10 k ozaman anca kurtarır bızı kral :)Özeli kapattım kral her sey ulu orta bundan sonra tokatlanacaksak da ulu orta :)
@Emana22 baktilar adam iyilikten soguyucak en iyisi biz kapatak ozelini demisler googleye deneme bonusu 50 lira yatirim icin papara yazinca emana cikiomusben sana ozelden nıye yazamıyorum abı
ulan abi ne adamsın canını yediğim emana kraldır aksini iddaa eden köledir@Emana22 baktilar adam iyilikten soguyucak en iyisi biz kapatak ozelini demisler googleye deneme bonusu 50 lira yatirim icin papara yazinca emana cikiomus
Adam dolandırıla dolandırıla bıkmadı , artık ben utandım onun yerine özelini kapattirdik. Biraz daha dolandirilirsa bamlayacaz az kaldıben sana ozelden nıye yazamıyorum abı
Bende dolandırayım dedim ucuz yırttı kankaAdam dolandırıla dolandırıla bıkmadı , artık ben utandım onun yerine özelini kapattirdik. Biraz daha dolandirilirsa bamlayacaz az kaldı
Rekor kıran dolandırılmakta ban sebebi mi :) Üyeler için hazırlanmış kuralların içine * ile ilave edelim Mod’um :))Adam dolandırıla dolandırıla bıkmadı , artık ben utandım onun yerine özelini kapattirdik. Biraz daha dolandirilirsa bamlayacaz az kaldı
Seri dolandırıcı gonderAdam dolandırıla dolandırıla bıkmadı , artık ben utandım onun yerine özelini kapattirdik. Biraz daha dolandirilirsa bamlayacaz az kaldı
Dağlar gibi salzburg gol yemiş Tipsterim:(Seri dolandırıcı gonder
Dayıcım valla simdi ona bakıyordum iddaa salzburga 1.18 vermis a ziktir la ordan dedim 1.0 oldu Mac :) moskova ya bu sivasspor mu sanki o oranı vermis. Salz cevirir belki ama o orana degmez sen verdinDağlar gibi salzburg gol yemiş Tipsterim:(
Yoo kardeşim, geçenlerde vardı , ondan görmüşsündür Tipsterim :)@Gogo dayıcım alacak verecek mi vardı hayırdır? Simdi gordum
O değilde Tipsterim, Real 2’yi yedi :( Ya içimden küfğr etmek geldi bu Reale de neyse , etmeyeceğim yine :)Dayıcım valla simdi ona bakıyordum iddaa salzburga 1.18 vermis a ziktir la ordan dedim 1.0 oldu Mac :) moskova ya bu sivasspor mu sanki o oranı vermis. Salz cevirir belki ama o orana degmez sen verdin
bu kadar da ters köşe olmaz. birde gidip handikaplı aldım ben senden sonra şimdi skoru görünce sevindim bi an yanlış görnüşüm3-0 oldu
Kardeşim puştluk real de bizim yapacağımız Bişi yok :)bu kadar da ters köşe olmaz. birde gidip handikaplı aldım ben senden sonra şimdi skoru görünce sevindim bi an yanlış görnüşüm
kadroya bakmamak hata bence 4 kuponda da vardı bugün bakalım 2. yarı benzema falan girerse cok zor ama real sonuctaKardeşim puştluk real de bizim yapacağımız Bişi yok :)
Bakalım kardeşim ama çok çok zor bu saatten sonrakadroya bakmamak hata bence 4 kuponda da vardı bugün bakalım 2. yarı benzema falan girerse cok zor ama real sonucta