tam alışkanlık olmuştu dimi Bi ara sohbetlere felan götürüyordum senişaka maka bi yana gel seninle eskisi gibi olalım sen yap mavı kafalı caps at beni karıların içine
tam alışkanlık olmuştu dimi Bi ara sohbetlere felan götürüyordum senişaka maka bi yana gel seninle eskisi gibi olalım sen yap mavı kafalı caps at beni karıların içine
Önce karıların içine atıyordun sonra tövbe etmem için sohbetlere götürüyorduntam alışkanlık olmuştu dimi Bi ara sohbetlere felan götürüyordum seni
ramazandaydı o Sonra yine devam ortamlaraÖnce karıların içine atıyordun sonra tövbe etmem için sohbetlere götürüyordun
Çayı fışkırttım ekrana gülmekten hahaahahahaharamazandaydı o Sonra yine devam ortamlara
Ekli dosyayı görüntüle 64921
Harbi dklara bakinca daha bi komik oluo bune la
Verilmiş sadakamız varmış ömür billah denk gelmedim böylesine
90+4 de nasıl 2 tane attılar ben ona takıldım bug oldu herhaldeHarbi dklara bakinca daha bi komik oluo bune la
Sitede buga girmiatie la kime yazioz kac yazioz oraya yazdik bir tanede digerine yaz :)90+4 de nasıl 2 tane attılar ben ona takıldım bug oldu herhalde
ahhahahah ula ne güldüm be ne adamsın boşluğuma geldi
Bana üfle ben ayağı kalkım bari ruslara giderim herhalde direkahhahahah ula ne güldüm be ne adamsın boşluğuma geldi
Bu adamını tum vıdeoları süper şahin komedi zaten
kahkaha attım hahahasol deri ceket abimiz @Lutonbaşkanı orta mor ceketli abimiz @Brave Heart sağ beyaz şapkalı yönetici @mosquitos42 bonus : 3:24 sağ ön aydın