- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
@Lutonbaşkanı nın herkese selamı var beyler
Aleyküm selam, bendende herkese selam@Lutonbaşkanı nın herkese selamı var beyler Ekli dosyayı görüntüle 64189
Aleyküm selam.. Çocuğu 1 çaya tav mı ettin ayıp ayıp@Lutonbaşkanı nın herkese selamı var beyler Ekli dosyayı görüntüle 64189
Havuc dilimi dondurmalı baklavayı 30 saniyede yiyince anca cayı cekebildim aga :)Aleyküm selam.. Çocuğu 1 çaya tav mı ettin ayıp ayıp
Aynısından isterim :(Havuc dilimi dondurmalı baklavayı 30 saniyede yiyince anca cayı cekebildim aga :)
Bisikletine bile söylerim yeter ki gel be adamAynısından isterim :(
Günah alıyor 30 değil 35 saniye sürdü :)Havuc dilimi dondurmalı baklavayı 30 saniyede yiyince anca cayı cekebildim aga :)
Vayyy aleyküm selam sende selamlarımı ilet belki görüyorsun nasılsın @Lutonbaşkanı@Lutonbaşkanı nın herkese selamı var beyler Ekli dosyayı görüntüle 64189
Netflix de yeniden basladım sonlardayım efsane karakter bu basgan hele ercument ile diyalogları olduruyor beni
normalde bu tarz troller cok salakca olur ama bu efsane olmus
sonsuza kadar evet demeden önce son ile başlayan şarkı tesadüflüğü :) Valla defalarca izledim insanın şöyle arkadaşları olsunnormalde bu tarz troller cok salakca olur ama bu efsane olmus
aynen benimde orası dikkatimi cekti cok iyi yasonsuza kadar evet demeden önce son ile başlayan şarkı tesadüflüğü :) Valla defalarca izledim insanın şöyle arkadaşları olsun
Ben kuru kuru oturmaya bile razıydım ama çağırmadın :(Havuc dilimi dondurmalı baklavayı 30 saniyede yiyince anca cayı cekebildim aga :)