- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Gardas musait olamıyorum ha diyince mahmut ile aramda 15 dakka var onla bile bulusamadım Bayadır yoksa senlik degilBen kuru kuru oturmaya bile razıydım ama çağırmadın :(
Gardas musait olamıyorum ha diyince mahmut ile aramda 15 dakka var onla bile bulusamadım Bayadır yoksa senlik degilBen kuru kuru oturmaya bile razıydım ama çağırmadın :(
Gören de 4 şirketi var zannedecek Ali Koç senin kadar meşgul değil be adamGardas musait olamıyorum ha diyince mahmut ile aramda 15 dakka var onla bile bulusamadım Bayadır yoksa senlik degil
Adamlardaki hırsa bak daha yeni inmiş Fenerbahçe bam bam bam diyor
Yolcuyu Afobe sanarlarsa :)
insanlara ölümü hatırlatan gerçek dostmuş reis ağzına sağlık;)her sonun bir başlangıcı , her başlangıcın bir de sonu vardır elbet, önemli olan o başlangıç ve son arasındaki süreci sonsuz kılabilmektir.. ama efsaneeee olmuşşş :clap:
teşekkür ederim dostum ...:)insanlara ölümü hatırlatan gerçek dostmuş reis ağzına sağlık;)
Karpuzda arkadaşlarımın banko diye verdiği tüm kuponlar gibi kelek
Güvenilir site var mı diye soran arkadaşlarıma Betmoon u tavsiye ediyorumdur @Emana22
süper bu ya
Hahahaha yine çıkardın mavi kafayı
Ula mavi kafa bana eski ortamımızı hatırlatıyor. Ne güzel günlerdiHahahaha yine çıkardın mavi kafayı
Hiç sorma ne gülerdik artık eskisi gibi yoksun bonusları hep senden öğrenıp alırdık ama yoksun :(Ula mavi kafa bana eski ortamımızı hatırlatıyor. Ne güzel günlerdi
bets10 destek elemanı gibiyidim valla :)Hiç sorma ne gülerdik artık eskisi gibi yoksun bonusları hep senden öğrenıp alırdık ama yoksun :(
Gereki sana maaş bağlamaları lazım. :)bets10 destek elemanı gibiyidim valla :)
Baktım vermiyorlar zarf attım bırakıyorum işi diye. Adamlar direk işten çıkardıGereki sana maaş bağlamaları lazım. :)
şaka maka bi yana gel seninle eskisi gibi olalım sen yap mavı kafalı caps at beni karıların içineBaktım vermiyorlar zarf attım bırakıyorum işi diye. Adamlar direk işten çıkardı