Sonra döndüm dedim ki iyi ki fenerbahçeliyim. Onlar her zaman yanımızda. Kayseri maçında da yerlerini alacaklar. @emana22
Ekli dosyayı görüntüle 57974
Allah rahmet eylesin. Biraz rahmi koça cekeydi bari o bıle yeterdi Bari TR kupasını alaydık kupa goreydık
Özet tam olarak bu :)Tek basarısı rahmi kocun olması zaten isleri abisi ceviriyordu her zaman allah rahmet eglesin bu maca geliyordu anca :)
kbakma 'da ne yapmış ki ali koç ? ali koç başkan olsaydı 3 temmuz sürecinde o da seve seve fenerbahçe için hapis yatardı.nihat özdemir azizci bir adam bunu herkes biliyor aziz yıldırımda bu yüzden destek veriyor nihat özdemire.Ayrıca Ali koç başkan oldugundan beri tff den inanılmaz yaptırımlar aldı fenerbahçe.Evet ali koç uzlaşmacı biri aziz yıldırım gibi oraya buraya saldırmıyor hakemlerin odasını basmıyor.Fenerbahçe için hapis yattıysa bir o kadar da fenerbahçeyi yıprattı. Aziz yıldırım zamanında ki mali durum ve kadro fenerbahçede hangi başkanda vardı ? ali koç'da şuan bu imkan yok .Fenerbahçe eskisi gibi türkiyenin en zengin klubü degil . Adam bir enkaz aldı. Sportif yönde başarılar sergilemiyor olabilir.Taraftarca hala memnunuz. 10 yıl aziz yıldırıma sabrettik. şimdi de ali koça 2-3 sene sabr etmişiz çok mu :)Ali koc yapılan 939595993 transfer tutan 0 satılan para kazanılan adamların hepsi eski yonetim ula vallahi sallasa bi tane transfer tutardı :) ali koc 10 sene kalsın biz 10 sene daha sampiyon olamayız bu acık ve net su adamdan kurtulmamız lazım kim gelirse gelsin bundan iyi olacaktır begenmedigimiz mehmet aydınlar gelse bunu 10a katlar
Acayip komedi bunlar ya valla ilk basta biraz sinirleniyorum ama sonra bi kahkaha alıyor beni :) ali koc babasının kucagına kactı o donem oda yetmedi fetocu damgası yiyecekken baskan oldu yetmedi bakan bakan diye tribunleri galiyana getirip hukumeti zor durumda bıraktı fenerbahce falan hikaye aslında cok baska mevzular var.bunlar gibiler okdugu surece bu ulkede ali koc gibi adamlar kahraman olur ilah olurali koç başkan olsaydı 3 temmuz sürecinde o da seve seve fenerbahçe için hapis yatardı burdan sonrasını okumadım
Fenerbahçe olayı tamamen cambaza bak cambaza bak olayı. Seve seve hapis yatacak dedikleri adam da bir piyon. Senaryo heryerde hep aynı . Fenerbahçe camiasını arkaya alıp hükümete vatan millete kardeşi kardeşe düşürmek . Aziz yıldırımı indirerek o gücü aldılar işte. Arkaplanda neler dönüyor neler . Ama anlamazlar anlatamazsın ugrasma gül geçAcayip komedi bunlar ya valla ilk basta biraz sinirleniyorum ama sonra bi kahkaha alıyor beni :) ali koc babasının kucagına kactı o donem oda yetmedi fetocu damgası yiyecekken baskan oldu yetmedi bakan bakan diye tribunleri galiyana getirip hukumeti zor durumda bıraktı fenerbahce falan hikaye aslında cok baska mevzular var.bunlar gibiler okdugu surece bu ulkede ali koc gibi adamlar kahraman olur ilah olur
Aradıgım yorum tskler abiFenerbahçe olayı tamamen cambaza bak cambaza bak olayı. Seve seve hapis yatacak dedikleri adam da bir piyon. Senaryo heryerde hep aynı . Fenerbahçe camiasını arkaya alıp hükümete vatan millete kardeşi kardeşe düşürmek . Aziz yıldırımı indirerek o gücü aldılar işte. Arkaplanda neler dönüyor neler . Ama anlamazlar anlatamazsın ugrasma gül geç
Aradıgım yorum tskler abi
Simdi sıctık
Yaw salak abi salak ılk harekette dusurse kart bıle yemezdı arkadas dusurdu yedı kırmızıyıSimdi sıctık
sana çok güzel şeyler diyecektimde demiyorum susucam bu seferlik kanıma girdinBiz bittik beyler biz bittik
Salak salak konusma adamın bilegine ben mi bastımsana çok güzel şeyler diyecektimde demiyorum susucam bu seferlik kanıma girdin
Biz bittik beyler biz bittik