Cidden yakıyor ama fwnerlilerin @FastGhost un felan
Cidden yakıyor ama fwnerlilerin @FastGhost un felan
Aynen sahada dolasıyor şuanCidden yakıyor ama fwnerlilerin @FastGhost un felan
Kırmızı bozdu isi yoksa fener icinden gecerdi kardesim bosverseneAynen sahada dolasıyor şuan
Bizim direkler içeri girmedi adamların ki tak dıye ıcerıye düştü abiKırmızı bozdu isi yoksa fener icinden gecerdi kardesim bosversene
aga kac gundur lig başlasın başlasın dedin başladı değdi mi başladığına kaç lira vurdun bugünSonunda lig de başladdı
Sonunda lig de başladdı
İste bu yuzden ins sampiyon cimbombom yazdıracagızTrabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Liderin maçını 2. kanaldan, 7. sıradakinin maçını 1. kanaldan yayınlamak nasıl bir anlayıştır?"
Şayet şöyle bir açıklama yapıldıysa neresinden bakarsan bak hadsizliktir. Ben fenerbahçeli değilim (gerçi bugün öyleydim o ayrı:) ) ama kalkıp mazine bakmadan Türkiyenin en büyük 2.kulübüne şu cümleyi kurmak Fikret Orman dönemi Bjk misali antipatik hareketlerden öteye geçmez.
Yaz kızım: " 2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir " Abv bana bile şu cümleyi kurdurdujn ya
Seneye covid bitmiş, yeni lig başlarken Gs-Fb Süper Kupa Finali mi ? Nasip et beeİste bu yuzden ins sampiyon cimbombom yazdıracagız
Arabanın 61. Kullanıcısıyım trafikten satısı alırken kagıda abv yazmışım cok unlu bor ıs adamı olduğum ıcın memur da tamam abi deyip yanımdan ayrıldı hallettim abi dedi once anlamadım ama sonrası da dısarı arabanın yanına gidince beynimden vuruldum hayat resmen benimle ta..ak gecti