- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Bu yeni resim mi la@FastGhost yav he he modunda , @emana22 balkona sigaraya çıktı
Bu yeni resim mi la@FastGhost yav he he modunda , @emana22 balkona sigaraya çıktı
aynen yeni .fotograftakı ayrıntıyı gorebılecekmısın bakalım @emana22Bu yeni resim mi la
Resimde 93959492993 kg dassak varaynen yeni .fotograftakı ayrıntıyı gorebılecekmısın bakalım @emana22
yok telefona yaklaş ayrıntı oradaResimde 93959492993 kg dassak var
Valla yakınlastırdım da anlamadım ne telefonuyok telefona yaklaş ayrıntı orada
Valla yakınlastırdım da anlamadım ne telefonu
Vay anasını ya su adamı uzduk ya allah belamızı verdi ne diyim
şu has fenerbahcelıyı üzdünüz ya iki yakanız bır araya gelmez artıkVay anasını ya su adamı uzduk ya allah belamızı verdi ne diyim
İstemsizce moralim bozuldu suanşu has fenerbahcelıyı üzdünüz ya iki yakanız bır araya gelmez artık
Şu ayrıntıyı nasıl görelim hacı :) Ama ciddi ciddi şu adam üzülür mü be
Aziz iti sol tarafında dangalağın birini almış, sağ tarafındakini 2 haftada kovdu bunlar aşk tutulması yaşamışlar acilen buzlu badem işine girmeleri lazım allahtan ali koç geldide şu 3 vitaminsizden kurtulduk@FastGhost yav he he modunda , @emana22 balkona sigaraya çıktı
Ali kocun da dedigi gibi sizin gibi fenerliler olduktan sonra dusmana ne gerek var allahım size erdem versinRıdvanda azizin köpeği olmuş
@emana22 senle mosquitos42 ve ravis ölümüne dassak gecıyor farkında bile değilsin. Bundan aziz kalsın, aykut kalsın biz şampiyon oluruz diye tezahurat yapan GSLilerden. Ama sen hala mevzuyu çakmadın uyanmassan daha cok eglenirler senle
Fenerbahce tarihinin en uzun baskanıAziz iti sol tarafında dangalağın birini almış, sağ tarafındakini 2 haftada kovdu bunlar aşk tutulması yaşamışlar acilen buzlu badem işine girmeleri lazım allahtan ali koç geldide şu 3 vitaminsizden kurtulduk
Fenerbahçe tarihihin en uzun başkanı ali koç olacak.Fenerbahce tarihinin en uzun baskanı
Fenerbahce tarihinin en golcu futbolcusu
Fenerbahce tarihinin en sevilen ilk 10 futbolcusu
Tarih bunları böyle yazdı yazacak sizi pavalı kopek yazdıgı gibi :)