- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
Kazanan sensin gariban biz abiEkli dosyayı görüntüle 106485 Amatör lig yargıcı, Martinez hayırlı cumalar diler.
@acarbey02400 Çayla bizi bipster :)
Kazanan sensin gariban biz abiEkli dosyayı görüntüle 106485 Amatör lig yargıcı, Martinez hayırlı cumalar diler.
@acarbey02400 Çayla bizi bipster :)
Kazanan kasadır her daim, arada vur kaç yapmayı severim.Kazanan sensin gariban biz abi
Ben de ama her sevdiğimiz şeyi yapamıyoruz işteKazanan kasadır her daim, arada vur kaç yapmayı severim.
Hayata bu kadar karamsar olma,Ben de ama her sevdiğimiz şeyi yapamıyoruz işte
Hayatımda olumlu durumlar yokken olumlu bakmak sadece kendimi kandırmak olur.Hayata bu kadar karamsar olma,
Hayatta her insanın mücadelesi farklıdır güzel kardeşim, inişli çıkışlı hayatlar olur.Ne düşünürsen o olur, artıya yönelt ki art olsun. Nefes aldığın sürece de pes etme mücadele et.Hayatımda olumlu durumlar yokken olumlu bakmak sadece kendimi kandırmak olur.
Hayatta her insanın mücadelesi farklıdır güzel kardeşim, inişli çıkışlı hayatlar olur.Ne düşünürsen o olur, artıya yönelt ki art olsun. Nefes aldığın sürece de pes etme mücadele et.
Hayırlı geceler cümleten…
pes etmedik sadece mevcut duruma hahaha hihihi diyemiyoruz çabalamaya devam ediyoruz.
Sana da selamlar dayıcım bütün bir ömrün güzel geçsin :)Selamlar, hafta sonunuz güzel şansınız bol olsun
Amin cümlemize inşallah. Sağlıklı huzurlu wonlara.Sana da selamlar dayıcım bütün bir ömrün güzel geçsin :)
O yıllara değil miydiAmin cümlemize inşallah. Sağlıklı huzurlu wonlara.
Sağlık olmadan yıllar olmaz bipster beyin gitmiş seninO yıllara değil miydi
Beyin mi bıraktılar abi neyse ne zaman beni alıp kafa dağıtmaya götürecenSağlık olmadan yıllar olmaz bipster beyin gitmiş senin
Bakacağız şimdi eve geldim yatıp uyuyacağım bünye gitti artık uykusuzluktan :)Beyin mi bıraktılar abi neyse ne zaman beni alıp kafa dağıtmaya götürecen
ben de kampüsten yürüyerek sapancaya indim biraz doğal takılalım dedikBakacağız şimdi eve geldim yatıp uyuyacağım bünye gitti artık uykusuzluktan :)
Uyandım motorla biraz tur yapayım hava da soğumuş hemenben de kampüsten yürüyerek sapancaya indim biraz doğal takılalım dedik
abi havalar bi ısınsın öyle sen şimdi motorla gezdirirsin bu soğukta g*tümüz donarEkli dosyayı görüntüle 106503 @acarbey02400 Viski hazır millet bahçesindeyim :)