Çark tarafı iyi ama yazın kurbağa sesinden uyuyamazsın sürekli vak vakAbi Serdivan birazcık da adapazarı(çark tarafı) dışında Sakarya’da yaşanmaz
Çark tarafı iyi ama yazın kurbağa sesinden uyuyamazsın sürekli vak vakAbi Serdivan birazcık da adapazarı(çark tarafı) dışında Sakarya’da yaşanmaz
Burdayım selam abi nasılsın@Aydin2121 ses ver aydin.
Hayırlı gecelerCümleten geceniz güzel olsun…
sagol aydın merak ettim arada yazBurdayım selam abi nasılsın
teşekkür ederim bilgilendirme için heyecanla bekliyorumCanlı hisse senedi, endeks, vadeli işlemler, Döviz ve Bitcoin grafikleri TradingView'de
Analizleriniz ve işlem fikri üretebilmeniz için interaktif finansal grafikler TradingView'de!tr.tradingview.com
Ekli dosyayı görüntüle 106549
@acarbey02400 ufaktan metaverse ve PtoEarn projeleriyle near dusk one atom toplamaya başladım. btc az daha salabilir aşşağıya 34k belki 30k ordan 10 MART sonrası tekrar 60k yolcugu başlar temmuz sonuna kadar devam. big time ve petherium diye 2 oyun var ön satış alabilirsen kacırma 100x bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 106549
Riskli yatirim birazda pahali kendi marketpalace de nftler var onlardan alabilirsin ama 1/2 li kombine gibi dusun para cop olabilir 100 500 1000× yapabilir de.
Düstukce metaverse tokenleri ekle ama savas ve fed takip etmek lazim ruslar ateskes yapar fed ise marttaki faiz kararini abartmazsa yavas yavas zigzagli yukselis baslar duserken oyalandigi bolgelerde tepki alir devam eder 4 ay sonra tekrar 30 40k geri gelir.teşekkür ederim bilgilendirme için heyecanla bekliyorum
TM abimsagol aydın merak ettim arada yaz
Bilgim yok kankaDiyarbakır da lunacı tayfa sağlam paket olmuş diyorlar doğru mu @Aydin2121
Canlı hisse senedi, endeks, vadeli işlemler, Döviz ve Bitcoin grafikleri TradingView'de
Analizleriniz ve işlem fikri üretebilmeniz için interaktif finansal grafikler TradingView'de!tr.tradingview.com
Ekli dosyayı görüntüle 106549
@acarbey02400 ufaktan metaverse ve PtoEarn projeleriyle near dusk one atom toplamaya başladım. btc az daha salabilir aşşağıya 34k belki 30k ordan 10 MART sonrası tekrar 60k yolcugu başlar temmuz sonuna kadar devam. big time ve petherium diye 2 oyun var ön satış alabilirsen kacırma 100x bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 106549
Cok calisiyorum ya . Arada girip cikiyorum mumkunse hergun giriyorum.@buraksk Tipsterim nasılsın ulaşamıyorum sana:)
Tırmanışa geçmeye başlar mı olaylar çok karışık Rusya askeri baskıyı arttırıp diplomasiyi bekliyoruz diyor büyük ihtimalle yönetimi değiştirip çıkacak Ukrayna’dan öte yandan Rusya’ya ağır ekonomik darbeler atılıyor bunların kripto para borsasına etkisi ne olurEkli dosyayı görüntüle 106572
34k gelid 30k zor ihtimal oraya kadar düşer ve hızlıca dönmezse 13k !!! plan bu @acarbey02400
Anladım kardeşim :)Cok calisiyorum ya . Arada girip cikiyorum mumkunse hergun giriyorum.