Günaydın arkadaşlar
Birşeylerin değişmesi için sayısal lotonun bize çıkması lazım.günaydın cemaat-i müslimin sıkıcı bültenler sıkıcı ligler monoton hayat artık bişeyler değişse
tanrı kolaylık versin zor trde yaşamakselam forum. Mısır piramidlerinde çalışan kölelerden beter olduk çalışmaktan foruma giremiyoz
17 subat bakalilm ne olacakCanlı hisse senedi, endeks, vadeli işlemler, Döviz ve Bitcoin grafikleri TradingView'de
Analizleriniz ve işlem fikri üretebilmeniz için interaktif finansal grafikler TradingView'de!tr.tradingview.com
Ekli dosyayı görüntüle 106266
Ekli dosyayı görüntüle 106267
kırmızı çizgiye dikkat ordan sekerse sarının altına iner kırarsa 17 şubata kadar yukarı sonra bom. 32k belki 26k
@acarbey0240017 subat bakalilm ne olacak
operatör değişikliğine gittiğim için hat kapalı şimdi görebildim düşüşü gördüm 41.500ü kırdı gibi aşağı doğru ivmelenir mi sence?
41 den sekebilir biraz 43 45k. 39 dayanmazsa şelale 32koperatör değişikliğine gittiğim için hat kapalı şimdi görebildim düşüşü gördüm 41.500ü kırdı gibi aşağı doğru ivmelenir mi sence?
40,200ü gördü şu an gece olmasına rağmen41 den sekebilir biraz 43 45k. 39 dayanmazsa şelale 32k
Bu senaryo gerceklesiyo malesef ben seker duzeltme yapar diye dusundum terste kaldim biraz 17 subat nokta atisi oldu bu arada elliot direk tarih verdiCanlı hisse senedi, endeks, vadeli işlemler, Döviz ve Bitcoin grafikleri TradingView'de
Analizleriniz ve işlem fikri üretebilmeniz için interaktif finansal grafikler TradingView'de!tr.tradingview.com
Ekli dosyayı görüntüle 106266
Ekli dosyayı görüntüle 106267
kırmızı çizgiye dikkat ordan sekerse sarının altına iner kırarsa 17 şubata kadar yukarı sonra bom. 32k belki 26k
türkçe meali ne bununBu senaryo gerceklesiyo malesef ben seker duzeltme yapar diye dusundum terste kaldim biraz 17 subat nokta atisi oldu bu arada elliot direk tarih verdi
@acarbey02400
Pc basinda degilim de tekrar 30k hatta 26k gorup 80 100 150k lara ziplayacak elliota gore 1 yillik plan tabi haberlere gore guncellenir.türkçe meali ne bunun
illa ki güncellenecek 1 günde o kadar şey yaşanıyor ki 1 yılda neler olur neler anasını satayım her yıl yeni bir aksiyon daha 2022 yeni başladı rus ukrayna savaş geleceğim dönemi skymPc basinda degilim de tekrar 30k hatta 26k gorup 80 100 150k lara ziplayacak elliota gore 1 yillik plan tabi haberlere gore guncellenir.
R T Eilla ki güncellenecek 1 günde o kadar şey yaşanıyor ki 1 yılda neler olur neler anasını satayım her yıl yeni bir aksiyon daha 2022 yeni başladı rus ukrayna savaş geleceğim dönemi skym